🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bide çok kalabalık bir yer burası hemen yakalamışken sorayım aldığım mönitör 360 hz oled ama ben denemesini 1060 ekran kartıyla yaptım maximum 240 hz verdi normal mi

Bide çok kalabalık bir yer burası hemen yakalamışken sorayım aldığım mönitör 360 hz oled ama ben denemesini 1060 ekran kartıyla yaptım maximum 240 hz verdi normal mi
ne alaka

var mı öyle bir şey bilen varsa aydınlatsın merak ettim :D 1060 hz desteği mi yok

bunu aldım 5100 e geldi eski monitörün üstüne 2000 koyup aldım mantıklı mı yoksa bu fiyata yine bulabilir miyim

2 saat yoktum sanırım bir şey gelmemiş sabah hareketliydi pazartesi günü yine biraz hareketli olur f5 atıp durmak mantıklı değil bu arada stoklar belirsiz giriliyor. Konuya gelen son yorumlara göre gelen ürünlerin çoğu teşhirden bile temiz güzel

Arkadaşımın bilgisayarında denedim 3 gb olan modeldi sanırım
1759585915730.webp

GB dan ziyade marka model önemli ama arkadınızda muhtemelen 2.0 ya da 2.0b portuna sahip bir kart vardı. 2.1 ya da Display portla bağlarsanız 360hz alırsınız.

hyperx cloud 3 almıştım garantisine daha ne kadar var nasıl bakarım arkadaşlar bilen var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,306
Üyeler
187,317
Son üye
hectoor
Geri