Cloud 3 yardım edermısınz

amuhtar

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhaba Arkadaşlar amazon depodan cloud3 aldım yeni gibi sıdır urun kokuyor galiba alan kiş alıp iade etmiş urun durum yeni eger bukadar esnek olması cloud 3 ozelligi degilse :)
sorum şu kulaklık kulagımda bir şey açık deegilken sanki sol tarafda boyle nasııl diyeyim nesef alırken ses geliyor belkı dışardan hiç ses gelmemesinden kaynaklı olabilir bilmiyorum bu normalmi
birde dts aktif etmek için herhangi bi lisans lazımmı inndirimdim uygulamalarını .
33.webp
22.webp

sen uzatımlarında dtx gozukuyor ama dtx uygulamasına girdigimde astın almam gerektigini soyluyor şimdiden teşekkur ederi amazondan çok iyi denilen urun 1700 tl ye aldım

Cloud 3 ses ayarlarım böyle bana göre en rahatı bu.
1759590404023.webp
Dts kapalı.
1759590433537.webp

Windows ses ayarları kısmından mono ses kapalı.

Merhaba Arkadaşlar amazon depodan cloud3 aldım yeni gibi sıdır urun kokuyor galiba alan kiş alıp iade etmiş urun durum yeni eger bukadar esnek olması cloud 3 ozelligi degilse :)
sorum şu kulaklık kulagımda bir şey açık deegilken sanki sol tarafda boyle nasııl diyeyim nesef alırken ses geliyor belkı dışardan hiç ses gelmemesinden kaynaklı olabilir bilmiyorum bu normalmi
birde dts aktif etmek için herhangi bi lisans lazımmı inndirimdim uygulamalarını .
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sen uzatımlarında dtx gozukuyor ama dtx uygulamasına girdigimde astın almam gerektigini soyluyor şimdiden teşekkur ederi amazondan çok iyi denilen urun 1700 tl ye aldım
Kulaklık kulağını sıkıyor mu?

Kulaklık kulağını sıkıyor mu?
yok tam oturuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi kalp atışınızı duyuyor olabilir misiniz?
dtx şuan bende aktifmi sizdede dtx uygulamasına girdiginizde boylemı gozukuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi kalp atışınızı duyuyor olabilir misiniz?
kulaklıgıı pc den soktum yine aynı şekilde ses geliyordu demekkki kendi vucudumdan geliyor ses :D

Son düzenleme:
yok tam oturuyor
Kalp atış sesini duyman pek mümkün değil sana öyle geliyor olabilir onun haricinde kulaklığın mikrofonu normalde dışarıdaki sesleri sana veriyorsa kapatabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,553
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri