efetg
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,272
gram sasirtmiyor her seferinde yasaniyor bu tarz sacmaliklar zatenarkadaşlar evet bugun oynanan bjk gs derbisi 1-1 sonuçlandı hakemin burada osiye direk kırmızıyı çıkarması gerekliyidi ve yerdeyken tekme de attı osimhen. Siz ne düşünüyorsunuz?
çok açık bi kırmızı olması ama sarı verilmesi şaşırttı beni zaten bu kırmızıda verilseydi gs atağa çıkamaz 1-0 ı korumaya çalışır maçta 1-0 biterdigram sasirtmiyor her seferinde yasaniyor bu tarz sacmaliklar zaten
Biraz daha müsade etseydi bari futbol+güreş izlerdikarkadaşlar evet bugun oynanan bjk gs derbisi 1-1 sonuçlandı hakemin burada osiye direk kırmızıyı çıkarması gerekliyidi ve yerdeyken tekme de attı osimhen. Siz ne düşünüyorsunuz?
gecen sene sanchez yumruk tekme elinden ne geliyorsa vuruyordu o macki hakemde vermiyordu faulçok açık bi kırmızı olması ama sarı verilmesi şaşırttı beni zaten bu kırmızıda verilseydi gs atağa çıkamaz 1-0 ı korumaya çalışır maçta 1-0 biterdi
Aşırı saçma bir gol yedik cidden uzatmada toure saçma bir faul yaptı boştaki adamın yüz ölçülerini aldıçok açık bi kırmızı olması ama sarı verilmesi şaşırttı beni zaten bu kırmızıda verilseydi gs atağa çıkamaz 1-0 ı korumaya çalışır maçta 1-0 biterdi