Hastanelerde Neden Doktor Yok

UnderGoin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
986
2 gündür gözüm kızarıp kaşınıyor ve içinden bissuru çapak çıkıyor anlamsız bir şekilde ilk yun iadarr ettim. Bu akşam çok fazla kaşıntı vs oldu gece 3 de uyudum Sabah 7 de okul için kalktim ama kalktığımda gözüm morarmış kızarmış kasiniyo çapak vs çıkıyo gozuku açamıyorum yıkıyorum ve geçmedi sonra hastaneye geldim kayıt açtırdım bilin bakalım ne yok doktor. Ve burda bekleyen en az 20 30 kişi var doktor nerde diyorum bilgi vermiyorlar sonra peder beyi aradım aşağıya geldi sordu 8.30 da gelicekmis doktor 1 saat sonra nerde diye soruyoz bilmiyoruz diyorlar peder beye sordum kartları geziyordur yatan hastaları kontrol ediyordur nöbet değişimi ve vardır dedi şuan çok ihtiyacı olan bı hasta gelse yardımcı olunmayacak. En azından gece nöbetine 3 tane doktor koyup 1 tanesi yatan hastaları diğer 2 si acilen girenlere baksa olmazmı. Diye sorguluyorum. Hastanede yeni güzel donanımlı bi hastane

Özet : doktor olmadığı için 1 saat bekletiliyorum. Okumaya usenenler için

Paralel evrenler liderimiz giderlerse gitsinler demişti. O doktorlara muhtaç olan kitle de mehter vermişti. Sonuçta yurtdışına giden ve istifa edenler oldu.

Paralel evrenler liderimiz giderlerse gitsinler demişti. O doktorlara muhtaç olan kitle de mehter vermişti. Sonuçta yurtdışına giden ve istifa edenler oldu.
8:40 oldu yeni geldi içeri gitsinde nerdeydin 1 saatir desem muayne eder ki beni. Ve gidenler burda olsa nolcak atama olmadıktan sonra

Sabahları öyle oluyor genelde. Doktorlar toplantısı felanda oluyor hastanede adam bulamıyorsun.

Hastanede de çalışmıştım ondan biliyorum.
Ölüm-kalım olayı olmadıktan sonra hastalara pek ciddi yanaşılmıyor. Bağırıp çığırınca eee beklesinler nolcak 1 gün beklemişsin 1 saat mi bekleyemiyorsun diyorlar genelde.

Doktorların da istirahat etmeye ihtiyacı var. Kim ister o saat'te çalışmak?

Atananı da dövüyorlar zaten.
Bu gittiğim doktor dovilmeyi hakediyor ne olduğunu soruyorum cevap yok ne yazdığını soruyorum cevap yok mesaiye Yeni girdi hıncını beden çıkardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabahları öyle oluyor genelde. Doktorlar toplantısı felanda oluyor hastanede adam bulamıyorsun.

Hastanede de çalışmıştım ondan biliyorum.
Ölüm-kalım olayı olmadıktan sonra hastalara pek ciddi yanaşılmıyor. Bağırıp çığırınca eee beklesinler nolcak 1 gün beklemişsin 1 saat mi bekleyemiyorsun diyorlar genelde.
Malesef devlet hastanesi öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doktorların da istirahat etmeye ihtiyacı var. Kim ister o saat'te çalışmak?
Hocam herkesin bir mesai saati var ve bu sağlık doktorun istirahat etmeye hakkı var ama yerinde başka doktor olması lazım ben orda acı çekerken yan odadan doktorun çay içip gülme sesini duymak istemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri