🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

heryeri eksik alan adamlar cızlayıp nasıl iade ediyorlar o çaldığı vida çalan adamın gt girsin :D
ben kolay kolay iade etmem etsemde poşeti dahil çizik olmadan geri yollarım bozuk çıkarsa tabi geri iade ederim yoksa etmem.
iade olduğunu bile anlamaz bandrolu öyle açarım yani :D :D
Bizim milletimiz gerçekten çok bozuldu kolay kolay düzelmez bu neki yine amazonda dolma kalemlerin altın uçları oluyor onları başka uçlar ile değiştirip iade etmişler kim bilir başka neler vardır

Bizim milletimiz gerçekten çok bozuldu kolay kolay düzelmez bu neki yine amazonda dolma kalemlerin altın uçları oluyor onları başka uçlar ile değiştirip iade etmişler kim bilir başka neler vardır
küfür edicem bozuklara az kaldı ban yicem bu gidişte neyse sakinim.

Bana bi 24.5 1080p sorun çıkarmayacak monitör lazım. Uygun fiyata 27 2k da olur gören var mı platformlarda

Bana bi 24.5 1080p sorun çıkarmayacak monitör lazım. Uygun fiyata 27 2k da olur gören var mı platformlarda
en ucuz 2k gameon var, amazonda, satıcısıda amazon. 5499. Bende bakıyorum ona ama hiç bir inceleme vs yok temkinliyim.

Essegın kulagın akarpuz kabugu kacırmayın hocam nenemin bir lafı var hırsıza yol gösterme diye :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Geri