Anakart arası farklar

7500f işlemcili 5070 li bi sistem toplayacağım. Bu sistem için hangi anakartı kullanmalıyım.

GIGABYTE B650M D3HP ile GIGABYTE B850M DS3H arasında kaldım aralarındaki fiyat farkına değer mi sadece oyun için

Sadece oyun için alacaksanız giriş seviyesi herhangi bir anakart yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7500f işlemcili 5070 li bi sistem toplayacağım. Bu sistem için hangi anakartı kullanmalıyım.

GIGABYTE B650M D3HP ile GIGABYTE B850M DS3H arasında kaldım aralarındaki fiyat farkına değer mi sadece oyun için

https://amzn.eu/d/g2mEjq8 bu yeter size ama siz dersenizki ARGB portu olsun ekstra M2 slotu olsun Wİ-Fİ modülü olsun derseniz başka.

Sadece oyun için alacaksanız giriş seviyesi herhangi bir anakart yeter.

https://amzn.eu/d/g2mEjq8 bu yeter size ama siz dersenizki ARGB portu olsun ekstra M2 slotu olsun Wİ-Fİ modülü olsun derseniz başka.
ram slotu az bunun 4 slot almak istiyorum

aralarındaki fark oyun harici işlerde mi fark ediyor

msi b850 gaming plus alabılırsın ılerde ıslemcı yukseltecek olursan guzel olur pce 5 destegı de mevcut

4 slot 2 slot fark etmez oyun oynayacaksan. 7500f ile giriş seviye anakart yeterli. Ucuz olanı al. Gigabytenin s2h diye bir modeli vardı kronikti sanırım ona dikkat et

İleride yükseltmeyi düşünmüyorsan tek m2 slotu kullanacaksan ve oc yapmayacaksan en ucuzunu al geç m2 slotu lazımsa 2 m2 li model al 4 ram slotu yerine 2 ram slotu doldurmaya çalış herkese gülen ama fikrini yazmaya çekinen arkadaşta derdini yazsın bilelim

niye sorunlu mu

60k bütçeyle bi sistem öneribilirmisiniz
AMD işlemcilerde 4 slot doldurunca Mhz yükseltiyorsunuz daha doğrusu yükseltilebiliyor fakat çok sıkıntı çıkarıyor.

ram slotu az bunun 4 slot almak istiyorum

aralarındaki fark oyun harici işlerde mi fark ediyor
tabii ki ihtiyacınıza bağlı her şey

B650 arasında b850 arasında direkt g5 m2 desteği var sadece b850 de zorunlu ayrıca o anakart 11k mı ben mi yanlış görüyorum?

Bu bütçelere çıkabiliyorsan bunu al colorfulların stok bitmiş yoksa colorful b850 önerecektim

B650M-R veya K çek

B650 arasında b850 arasında direkt g5 m2 desteği var sadece b850 de zorunlu ayrıca o anakart 11k mı ben mi yanlış görüyorum?

Bu bütçelere çıkabiliyorsan bunu al colorfulların stok bitmiş yoksa colorful b850 önerecektim
b850 8 k fln

İleride yükseltmeyi düşünmüyorsan tek m2 slotu kullanacaksan ve oc yapmayacaksan en ucuzunu al geç m2 slotu lazımsa 2 m2 li model al 4 ram slotu yerine 2 ram slotu doldurmaya çalış herkese gülen ama fikrini yazmaya çekinen arkadaşta derdini yazsın bilelim
4 ram slotu da doldurmucam ilerde ramlere 16 lık ekleyip 48 e çıkarmayı düşünüyorum

b650 gigabayte 2 m2 yuvası var gözüküyor

b850 8 k fln

4 ram slotu da doldurmucam ilerde ramlere 16 lık ekleyip 48 e çıkarmayı düşünüyorum

b650 gigabayte 2 m2 yuvası var gözüküyor
32gb den fazlasını oyun için gereksiz dual channel olarak çalışıcak 4 ünden değil 2 sinden güç alacak yine

Geri