Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,521
beyler nova 5 ler alınır mı? ve kaca düşer tahmini
arctis nova 7 ve 5 varf/p kulaklık var mı bakamadım daha siteye
O zaman ben 33-34K'dan NITRO+ beklemeye devam.Tahminim 37.999 yada 38.999![]()
bende bekliyorum bence düz 5k veya altına çıkarsa alınır.beyler nova 5 ler alınır mı? ve kaca düşer tahmini
rakiplerı nedir akakçeye göre en düşük dün 1400 cıvarına düşmüş acaba bu olay amazonun kampanyasındamı oldubende bekliyorum bence düz 5k veya altına çıkarsa alınır.
+60 saat deneyim vaad ediyorum bence değer
uygun çıkarsa alacağım
Bi' bakıyon 35 lira!Colorfulul 39 a düştüğünü görünce bunlara ekmek veresim gelmiyor![]()
rakipleri hyperx cloud 3rakiplerı nedir akakçeye göre en düşük dün 1400 cıvarına düşmüş acaba bu olay amazonun kampanyasındamı oldu
ulan su cloud 3 u 2 kez kacırdım 3k fıyattayken cok içimde kaldı şu kulaklıkrakipleri hyperx cloud 3
dün 1400 civarına düşmesi sahte ürün. arada böyle çakallık yapmaya çalışanlar olur.
g733 de rakibi sayılabilir
Muhtemelen 4800 falan olur, modüler arıyosan buna da bakabilirsin.Bu psu kaça düşse alınır? Kaliteli mi? https://www.incehesap.com/cooler-ma...-80-gold-120mm-fan-power-supply-fiyati-83895/
ben dışarda kullanmayı düşündüğümden dolayı arctis nova 5 almak daha mantıklı geliyor.ulan su cloud 3 u 2 kez kacırdım 3k fıyattayken cok içimde kaldı şu kulaklık