uayusufenes
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
bilgisayarı açtığımda tarayıcı açılıyor ve rel-s.com diye bir sayfa açılıyor tarama yaptım ama bir tehdit bulunamadı diyor her seferinde ne yapmam gerekiyor.
pek emin olmamakla birlikte muhtemelen virüs bulaşmamış olabilir bazı virüsleri windows defender bulamıyorbilgisayarı açtığımda tarayıcı açılıyor ve rel-s.com diye bir sayfa açılıyor tarama yaptım ama bir tehdit bulunamadı diyor her seferinde ne yapmam gerekiyor.
taramak için kullanabileceğim ücretsiz bir virüs programı biliyor musun önerebilir misin?pek emin olmamakla birlikte muhtemelen virüs bulaşmamış olabilir bazı virüsleri windows defender bulamıyor
Kaspersky/malwarebytestaramak için kullanabileceğim ücretsiz bir virüs programı biliyor musun önerebilir misin?
kaspersky ile taradım ama bir sorun bulmadı o daKaspersky/malwarebytes
oraya baktım farklı bir uygulama yok başlangıçta etkin olan windows güvenlik ve hyperx in uygulaması varGörev yöneticisinden başlangıçta açılmak üzere hangi uygulamaların etkinleştirildiğine bakar mısın
Tamam teşekkür ederimO zaman o tarayıcının ayarlarını bir kurcala veri kaybı olmayacaksa direkt sıfırlasan da olur. Ayrıca malwarebytes'la da tarama yap, tarama konusunda en iyi anti virüs programı bu.
microsoft un içinde currentversion yok ya da ben bulamadım. ama run isimli bi yer buldum şimdiregedite girip
hkey current user>software>microsoft>currentversion>run bu kismi ss atar misiniz
Orası değil. Video'da yapıldığı gibi yapın.microsoft un içinde currentversion yok ya da ben bulamadım. ama run isimli bi yer buldum şimdiAlıntıyı görüntüle
hangisini silmem gerekiyorMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orası değil. Video'da yapıldığı gibi yapın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim de çok başıma geldi. Genelde url olduğu belli oluyor. Veya sizin windows kullanıcı adınıza kaydediyor kendini. Yabancı bir şey var ise silin zaten.![]()