18 yaşında baba parasıyla hava atan çocuk

Demekki çocuğun babası/dedesi senin baban/deden den daha disiplinliymis. Ben şahsen zengin olsam çocuğuma imkan tanırım. Neden esirgiyeyim?

Sanki babamız Bill Gates olsa bana Ferrari alma ben kendim sıfırdan alıcam diyeceğiz. Bu eleman görgüsüzlük yapmıştır belki bilmiyorum, tanımıyorum ancak çokta umursanacak şeyler değil. Babasının parası varsa alacak tabii. Babası kaç yıl zaten ailesi için çalışmadı mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bunların olayı ne

Demekki çocuğun babası/dedesi senin baban/deden den daha disiplinliymis. Ben şahsen zengin olsam çocuğuma imkan tanırım. Neden esirgiyeyim?
Mesele bu mu sanki insanlar dedesini babasını seçebiliyor sen geliyor benim babama dedeme laf atıyorsun

Bu arada benim dedem de köyde arazi ve tarlalar bıraktı yani dedem de yatmadı yani hayatı boyunca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanki babamız Bill Gates olsa bana Ferrari alma ben kendim sıfırdan alıcam diyeceğiz. Bu eleman görgüsüzlük yapmıştır belki bilmiyorum, tanımıyorum ancak çokta umursanacak şeyler değil. Babasının parası varsa alacak tabii. Babası kaç yıl zaten ailesi için çalışmadı mı?
Tabi ki de ben öyle bir şey demiyorum sadece bunu bir başarı olarak görüp hava atmasını onu destekleyen insanları saçma buluyorum

Çocuk kendi halinde biri bunları demen çok komik sanki bmw sürüyor, sanki arabayla kızı tavlamış bu çocuk birilerini fazla yakmış
Bu çocuk sürekli böyle videolar atarken sıkıntı yok bunu destekleyenler hasetlenmeyin diye tweetler atarken sıkıntı yok ama biz eleştirince yanmış oluyoruz öyle mi

Mesele bu mu sanki insanlar dedesini babasını seçebiliyor sen geliyor benim babama dedeme laf atıyorsun

Bu arada benim dedem de köyde arazi ve tarlalar bıraktı yani dedem de yatmadı yani hayatı boyunca

Tabi ki de ben öyle bir şey demiyorum sadece bunu bir başarı olarak görüp hava atmasını onu destekleyen insanları saçma buluyorum

Bu çocuk sürekli böyle videolar atarken sıkıntı yok bunu destekleyenler hasetlenmeyin diye tweetler atarken sıkıntı yok ama biz eleştirince yanmış oluyoruz öyle mi
Ee çocuk manitasıyla video atmış ne var bunda? Sanki her gün arabada story yada post atıyorlar, gayette iyi yapmışlar 25 26 yaşlarına geldiklerinde otoban olmuş tiplerle evlenmek yerine şimdiden söz yapıp yol almışlar en mantıklısınıda yapıyorlar, kendilerine bir yerlere gidip geziyorlar mutlulular en azından böyle bir ülkede. Çocuğun en çok desteklenme sebebi de kız çocuğa daha göre daha iyi dış görünüş olarak, tiktok gibi yerlerde çok fazla eleştirip laf edenler oldu en azından bazı kesimde destek veriyor çocuğa.

Adam dedesine laf ettim diye alındı RĞŞWFĞAÖFĞWÇTÖAĞFÖAŞGÖALGÖWÖGÖALFWM

Ben hiç bir şeye alınmadım dedeme laf attın cevabını verdim

Arac eski kasa Honda olm 2006 2011 abartmayın. Babasinindir

Twitter da 18 yaşında nişanlanan esnaf çocuğunu hepiniz görmüşsünüzdür.
Çocuk video paylaşıyor baba parasıyla aldığı kızla ve arabasıyla hava atıyor.
Biriside çıkıp haset olmayın kudurmayın diye tweet atıyor.
Ben kudurulacak veya haset olunucak bir şey göremiyorum.
Allah mutlu mesut etsin tabii ki de ama önemli olan o kızıda arabayı da kendi paramızla almaktır diye düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
babasının parası var dıye almasın o zaman ne dıyelım

Videoları sana özelden mi gönderiyor devamlı? Evlenmişler mutluluklarını paylaşıyorlar. Yakaladıkları bir hype oldu. Hoşlarına gitmiştir. Karşına çıkmasını istemiyorsan engellersin içerikleri.

Son düzenleme:
Babam zengin olsaydı parasını da yerdim havasını da atardım. Doğal bir durum.

Geri