_Johnnybravo_
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Beklentimi karşılamadı. Beklemeye devam
insanlara paramı kazandırırdıpc hocası kraldır iyi adamdır ama önceki yaptığı 4070 supere nazarla iğrenç bir iş çıkarmış 5070 12 gb sistem yapsaydı ucuz bir şekilde şuan bir veya iki tane alabilirdim en azından insanlara para filan kazandırırdı
tabikide kazandırırdı türkiye cumhuriyetinde o kadar koyun varken benim için satmak pek zor olmazdı ama bu sistem hem uygun değil kullanmak isteyene hem de o anlamda iyi değil daha iyi fiyatta olsaydı demezdim hiçbirşeyinsanlara paramı kazandırırdı![]()
Kusura bakma senin kar amacını düşünüp ona göre sistem yapmamışlar. Hemen iletiyoruz durumu ayar çeksinler sistemeBen kendim için konuştum, 5070 12 olarak gelseydi alıp sarı sitede pahalıya satıcaktım beklemedeydim kötü oldu
özelleştirmeler yine iyi gibiSistem bu:
![]()
PCH SMOKIN V1 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
senin amacın bir kenara kullanıcı için bence fiyat fena değil alınabilirtabikide kazandırırdı türkiye cumhuriyetinde o kadar koyun varken benim için satmak pek zor olmazdı ama bu sistem hem uygun değil kullanmak isteyene hem de o anlamda iyi değil daha iyi fiyatta olsaydı demezdim hiçbirşey
evet ram kasa ve soğutucu özelleştirmeleri güzelözelleştirmeler yine iyi gibi
videoda 32 yapınca 1300 diyordu da daha eklenmemişevet ram kasa ve soğutucu özelleştirmeleri güzel
Al satçıya kâr yapamayacağı için kudurdu.iğrençlik neresinde bu sistemin merak ettim gayet fiyatına göre güzel bişey cıkarmaya çalışmış insanların emegini böyle küçümsemeyin buradaki igrençlik sizin düşünceleriniz
senin amacın bir kenara kullanıcı için bence fiyat fena değil alınabilir
3-4 gün önce katılmış eleman her gün uyarı yiyor zaten yakında uçacakAl satçıya kâr yapamayacağı için kudurdu.
Hacim hangi özelleştirmeler yapılmalı sencevideoda 32 yapınca 1300 diyordu da daha eklenmemiş
ssd özelleştirmesi de güzel
anakart da b650m r gelseydi 400e falan çok iyi olurdu da yok