🔥İndirim Troy Kart 2000 TL / 300 TL

Gereksiz boykot tartışmaları başlayacak yine , yok algida boykot , yok espresso lab boykot o boykot bu boykot . Bırakında isteyen istediğini alsın fikriniz kendinize kalsın . Gereksiz boykot tartışmaları yüzünden konular kapanıyor.

Troy baya kötü, hiç memnun değilim :monkahmm:

300 TL için gidip de troy falan çıkartılmaz. VISA'dan Mastercard'dan devam.

Her şekilde payın var. Abdullah Hacıgül İsrail destekçisi MSI gibi markalarla video çekiyor neden izliyorsun?
Ben videolarına like mı atmışım izlenmeden reklam geliri mi verdim ki bu kadar taktın bunu ben bu konuda sandığından daha fazla hassasım merak etme hem bu markalar Tayvan menşeili hani nerede kaynak çıkar göster cloudflare konusunun farkındayım cloudflare kullanan trade sitesini kullanmam sıkıntı olur mu diye sorup soruşturuyorum
Screenshot_2025-10-15-20-27-10-39_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.webp
Screenshot_2025-10-15-20-27-15-89_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.webp

Ben videolarına like mı atmışım izlenmeden reklam geliri mi verdim ki bu kadar taktın bunu ben bu konuda sandığından daha fazla hassasım merak etme hem bu markalar Tayvan menşeili hani nerede kaynak çıkar göster cloudflare konusunun farkındayım cloudflare kullanan trade sitesini kullanmam sıkıntı olur mu diye sorup soruşturuyorum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Adam dediğimi söylemiş işte. Boykot saçmalık her şey Amerika'nın, İsrail'in ve Çin'in. 1-2 şeyi boykot edip şovmenlik yapmak ile olmuyor.

Ben bazen dünyayı kökten değiştirecek kadar etkili demiyorum maksat safım belli olsun
Dostum hepimizin safı aynı orada sıkıntı yok. Burada yapacağımız ufak çaplı boykotun bir anlamı yok sadece. 4 tarafımız çevrili

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri