En azından insanlık varmış, ama halen anlmamışsın aynı şeyleri tekrar yazmamın anlamı yokSavaşta ölen sivillere üzülüyorum, İsrail'e destek vermiyorum ama boykot tamamen saçmalık.
'%50 yapında görelim' ifaden halen okuduğunu idrak edemediğni gösteriyor 'yapında' sözünle senin gibi düşünenler olduğu müddetçe %50 zor zatende amaç o değil halen anlaşılmamış,brave kullanıyorum Linux a geçeceğim her şirkete falan savaş açmıyorum amerikalı olması benim için boykot sebebi değil destek olması, para yardımı yapması gibi meselelerde boykot ediyorum, mesela ekran kartımı işlemcimi para yardımı yapan nvideadan, intelden değil amd den alıyorum ha şimdi dersin amd de şöyle böyle ,en azından para yardımı yada destek açıklaması yok ehven-i şerdir, sadece o da değil shein, temu gibi doğu Türkistan lılara zulmeden çin firmalarındanda almıyorum hatta elimden geldiğince araştırıp Tayvan Vietnam'da üretilen çin olmayan malları alıyorum, herkes cocacola döken, yada tv kıranlar gibi akılsızca hareket etmiyor anlayacağın,2.3 milyondan fazla indirilen boykot uygulaması var ve yaklaşık uğratılan zararın 8.7 milyar TL olduğu söyleniyor,dahada yazmaya gerek yok aynı ifadeleri farklı şekilde tekrar yazıyorsun zatenApple, Cococola ve Microsoft hisselerinde %50 kayıp yapında görelim. Şahsen mahremiyete dikkat ettiğim için Mullvad DNS ve Brave tarayıcı kullanıyorum, yakın zamanda Linux Mint'e geçeceğim. "Boykot işe yaramaz diyordun aynı şey" demeden önce ikisi farklı. Ben bunları yapınca tamamen anonim olmuyorum ama %70 oranında anonim sayılırım. Sen ise boykot ile dünyada ki her şirkete savaş açıyorsun resmen. Her türlü İsrail'e paran gidiyor.