🔥İndirim Troy Kart 2000 TL / 300 TL

Savaşta ölen sivillere üzülüyorum, İsrail'e destek vermiyorum ama boykot tamamen saçmalık.
En azından insanlık varmış, ama halen anlmamışsın aynı şeyleri tekrar yazmamın anlamı yok

Apple, Cococola ve Microsoft hisselerinde %50 kayıp yapında görelim. Şahsen mahremiyete dikkat ettiğim için Mullvad DNS ve Brave tarayıcı kullanıyorum, yakın zamanda Linux Mint'e geçeceğim. "Boykot işe yaramaz diyordun aynı şey" demeden önce ikisi farklı. Ben bunları yapınca tamamen anonim olmuyorum ama %70 oranında anonim sayılırım. Sen ise boykot ile dünyada ki her şirkete savaş açıyorsun resmen. Her türlü İsrail'e paran gidiyor.
'%50 yapında görelim' ifaden halen okuduğunu idrak edemediğni gösteriyor 'yapında' sözünle senin gibi düşünenler olduğu müddetçe %50 zor zatende amaç o değil halen anlaşılmamış,brave kullanıyorum Linux a geçeceğim her şirkete falan savaş açmıyorum amerikalı olması benim için boykot sebebi değil destek olması, para yardımı yapması gibi meselelerde boykot ediyorum, mesela ekran kartımı işlemcimi para yardımı yapan nvideadan, intelden değil amd den alıyorum ha şimdi dersin amd de şöyle böyle ,en azından para yardımı yada destek açıklaması yok ehven-i şerdir, sadece o da değil shein, temu gibi doğu Türkistan lılara zulmeden çin firmalarındanda almıyorum hatta elimden geldiğince araştırıp Tayvan Vietnam'da üretilen çin olmayan malları alıyorum, herkes cocacola döken, yada tv kıranlar gibi akılsızca hareket etmiyor anlayacağın,2.3 milyondan fazla indirilen boykot uygulaması var ve yaklaşık uğratılan zararın 8.7 milyar TL olduğu söyleniyor,dahada yazmaya gerek yok aynı ifadeleri farklı şekilde tekrar yazıyorsun zaten

master visa yabancı sermayenın köpeği diyorsunuz da troy çok mu masum? troy sırf ülkede tutunabilmek için paypal'ı türkiyede yasaklattı ve her yıl milyonlarca dolar mal/hizmet ihracına engel oldu ve olmaya da devam ediyor. sadece paypal ile ödeme yapan zibilyon tane firma vardı sırf bu yüzden gerek mal gerekse hizmet (yazılım vb.) ihracatımızı dibe vuran bir hareketti. bende troy'u boykot ediyorum en azından master visa gibi ülkemizin milli hasılatına operasyon çekmiyorlar.

master visa yabancı sermayenın köpeği diyorsunuz da troy çok mu masum? troy sırf ülkede tutunabilmek için paypal'ı türkiyede yasaklattı ve her yıl milyonlarca dolar mal/hizmet ihracına engel oldu ve olmaya da devam ediyor. sadece paypal ile ödeme yapan zibilyon tane firma vardı sırf bu yüzden gerek mal gerekse hizmet (yazılım vb.) ihracatımızı dibe vuran bir hareketti. bende troy'u boykot ediyorum en azından master visa gibi ülkemizin milli hasılatına operasyon çekmiyorlar.
PAYPAL ın kapanmasıyla TROY un lakas yok , BDDK veri merkezini ülkemize getireceksin dedi , PAYPAL da hayır dedi , BDDK da lisans vermeyince çekildiler ülkeden. TROY un tek kötü yanı bence amazon gibi yabancı sitelerden alışveriş yapamamamız.

PAYPAL ın kapanmasıyla TROY un lakas yok , BDDK veri merkezini ülkemize getireceksin dedi , PAYPAL da hayır dedi , BDDK da lisans vermeyince çekildiler ülkeden. TROY un tek kötü yanı bence amazon gibi yabancı sitelerden alışveriş yapamamamız.

O senin dediğin kağıt üzerinde gözüken hocam, bizim ülkede her şey siyaset maalesef.

Troy falan yasaklatmadı 😂🤣😂 paypal BDDK tarafından sunucularını Türkiye'de tutmak istemediği dolayısıyla para akışını denetim mümkün olmadığından dolayı lisans alamadığı için yasaklandı, Troysa BKM nin Türkiye ödeme yöntemi olarak çıkardığı bir sistemdir, senin düşmanına yardım ediyor adamlar aloooo farkında değil misin (düşmanınsa tabi) Ama minareyi çalan kılıfını uydurur tabi , (ancak)yerliyi boykotu çok iyi bilirsiniz zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam ben cevaplamıştım siz yazmışsız zaten

O senin dediğin kağıt üzerinde gözüken hocam, bizim ülkede her şey siyaset maalesef.

Size göre her şey öyle tabi paypalın Türkiye'de merkezi vardıda biz mi duymadık acaba siyaseten o da mı gizlendi😂

Sizin dediğiniz bir varsayım , veri merkezini getirmeyi kabul etseler hala aktif kalacaktı

Vodafone pay kullanan ya da açtırmayı düşünen varsa sanal kartı visa olarak açıyor fiizksel de troy olarak geliyor. Çeşitli kampanyalarda mevcut, freezonlu iseniz aylık 1000 liraya kadar cashback veriyor.

artık tüm çıkan kartlar aksi belirtilmediği sürece troy olarak basılıyor
Dün bunun pişmanlığını yaşadım. Steam'den alışveriş yapamadım. Yarın şubeye gitsem visa/mastercard altyapılı kart istersem, şuan kartımdaki para yeni karta geçer mi? Yoksa parayı çektikten sonra mı başvuru yapmalıyım? İşbank troy bank/kredi kartı kullanıyorum

Kazı kazanda bile 2000/500 kod geliyordu gidip 300 yapmışlar.

Dün bunun pişmanlığını yaşadım. Steam'den alışveriş yapamadım. Yarın şubeye gitsem visa/mastercard altyapılı kart istersem, şuan kartımdaki para yeni karta geçer mi? Yoksa parayı çektikten sonra mı başvuru yapmalıyım? İşbank troy bank/kredi kartı kullanıyorum
Telefondan arayıp kart oluşturabilirsin o karta da sanal kart açarsın

Geçer zaten o kartın bakiyesi değildir hesaba bağlı olduğu için hesap bakiyenizdir. Ama bence onlarla uğraşmak yerine papel e kayıt olup hesap oluşturup alışveriş yapmak hem daha güvenli olur hem de cashback veriyor

Kazı kazanda bile 2000/500 kod geliyordu gidip 300 yapmışlar.
2000e 500 kazı kazan konusu açıldığı zaman bir kaç kişiye anca çıkmıştı , bu 300 liralık indirimi tüm troy kullanıcılarına veriyor

Geçer zaten o kartın bakiyesi değildir hesaba bağlı olduğu için hesap bakiyenizdir. Ama bence onlarla uğraşmak yerine papel e kayıt olup hesap oluşturup alışveriş yapmak hem daha güvenli olur hem de cashback veriyor

2000e 500 kazı kazan konusu açıldığı zaman bir kaç kişiye anca çıkmıştı , bu 300 liralık indirimi tüm troy kullanıcılarına veriyor
Erken kasım kampanyası ama 15 kasıma kadar devam ediyor. Kartı olanlar baksın derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,284
Üyeler
184,761
Son üye
wwiinnnneerr
Geri