thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,096
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #7,424
sanırım yine stok girişi başladı ama bir garip amazon nasıl bir ciro kaldırdıysa sıfır üründen çok ikinci ele abanmaya başladı
Onu da aldımÇekmişler![]()
forumdan 2-3 kişiye aldığın fiyattan ver de robin hood ol yoksa mcquenn yakalar bakOnu da aldım![]()
G65B neden iade hocam?İade etmeyi düşündüklerimi verebilirim aldığım fiyattan hiç problem değil zaten ama bakalım panel temiz gelirse onları kullanırım
1 Ekim de aldığım G274QPF E2 1 tane sıkışmış pikselli geldi o zaten masamda kullanıyorum
G274QPF E2 den bir tane daha aldım yan ekran yapıcam
G274QPX i de ana ekranım yapıcam G65B yi iadeye gönderiyorum zaten o yüzden biraz yüklü aldım 2 tane monitör lazım bana diye en az
Viewsonic geldi ekranın kenarlarında ufak 3-5 er tane sıkışmış pikseller var onu muhtemelen iadeye göndericem gibi
Diğerleri de yarın öbürgün teslim edilir bakalım iyi gelirler inşallah
Hocam mesajlarıma bakar mısın bir konuda yazmıştım uzun uzun bir monitörde yaşanabilecek bütün şeyleri 8 aylık süreçte yaşadımG65B neden iade hocam?
Kabul edilebilir şeklinde gelmiş bu aradaAlıntıyı görüntüle
aaa gelen fiyata bakın bu arada botçular alamıyor bunları paylaşım yapmıyorlar şuan botları gg herhalde![]()
Fazlasını ne yapayımforumdan 2-3 kişiye aldığın fiyattan ver de robin hood ol yoksa mcquenn yakalar bak
piksel yoksa 8 e bedavaKabul edilebilir şeklinde gelmiş bu arada
Tek ölü pikselliyi 10k ya aldım 1 ay olacak hocam.Hocam mesajlarıma bakar mısın bir konuda yazmıştım uzun uzun bir monitörde yaşanabilecek bütün şeyleri 8 aylık süreçte yaşadım
Monitör kötü değil aldığımda çok memnundum da VA panel gözlerimi bir tık bozdu bir de bana sorunlu ürün gelmiş anladığım kadarıyla 8 ayda bir sürü sorun çıkardı![]()
Satmaya çalışsam burada paylaşmam ki hocam aldıklarımı
Ki zaten bu ucuz olanlar ölü pikselli sıkışmış pikselli felan geliyor ikinci elden zor gider bunları satmaya kalktınmı herkes temiz panel arıyor genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende görünmüyor stok ulen az önce 10600e aldım bunu da alayım link atsana![]()
Sırf işletim sistemi için aldım hocam.Linç yemeyeceksem buraya da yazayım G65B bana göre overrated bir monitör niye bu kadar soruluyor hiç anlamadım çok daha iyi monitörler var
Valla bence değiştir hocam benim başıma gelen sıkıntıları yaşarsan zaten geri iade edersin ama o süreçte güzel monitör bulamayabilirsin bu bütçe bantlarındaTek ölü pikselliyi 10k ya aldım 1 ay olacak hocam.