❌İndirim Bitti! James Donkey 15 İnç FHD Taşınabilir Monitör 3000 TL !🔥

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,770
Aman aman bir kalite beklemenizi önermem, %70 sRGB yazılmış, epey düşük bir değer.
Ev tipi sunucusu olanlar veya bu tip monitörlere ihtiyacı olanlar değerlendirebilir. Ucuz yoldan çözmek mantığıyla almanızı öneririm :D

Link👉 https://www.incehesap.com/james-don...itor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-81812/
Valla bende düşündüm bunu fiyat avantajı iyi ama incehesap yine çöp gecesi olduğu için 100TL düşürdü sadece bu ürünün fiyatını. İndirim öncesi 3099TL idi. Yine de IPS panel FHD 60Hz. Günü kurtarabilir.

İnsan 100-120hz yapar
James eşşek ne bekliyorsun...

Sözde İncehesap 17. yıl dönümü kampanyası yapıyor ama 100 TL indirim nedir ya? Üstelik bu hafta bazı indirim ürünlerine 50-100 TL zam yapmış. Bu gidişle bu firma da kendisini "şerefli esnaf" Sinerji’ye benzetiyor gibi.

Raspberry pi 4 için alsam mı dedim de, sonra kablolar sağdan soldan çıkacak. saçma olur diye almadım.
haber verdiğiniz için teşekkürler.

Büyük akvaryum kasam olsaydı kasa içine dekorasyon amaçlı koyardım.

Rafine bir zevk, büyük değil mi 15 inç :kekw:
Yetmez en büyüğü bende olcak. Elimde fazladan 2k 27 inç monitör var curved olmasa kasanın arka kapağı olarak kullanırdım 😂

2. Ekran olarak alınır mı? Makul geldi fiyatı. Pek özellik beklemiyorum zaten görüntüyü düzgün versin yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,857
Üyeler
187,580
Son üye
SikilaChiii
Geri