Çözüldü✓ ARTAN RAM FİYATLARI Hakkinda

Turkiyede beklemek hata hocam ya valla ben uygunsa normalse bakiyorum akakce grafigine oetalamanin biraz altinda hic dusunmeden aliyorum vatandan indieimle 13k ya rog anakart aldim b850a suan 15k 16k yapistiricaksin hemen para varsa yoksa uzulursun :(
3 gün önce toparladım sepeti alıyodum arkadaşım dedi ki kasım ayına geldik bekle biraz indirimler başlıycak. Bekliyim dedim zaten şunun şurasında 10 gün kalmış ne olabilir ki. Oluyomuş işte, işin kötü yanı bu fiyatlar normale dönmezse iptal edicem sistemi ona üzülüyorum. 1 ay önce 3500tl olan ram dün 5250, bugün 19600tl. Farklı yerlerde daha ucuza var ama yine ederinin çok üstüne çekilmiş fiyatlar 7k nın 1 lira üstünü vermeyi düşünmüyorum.

artık indirim kampanya kovalayacaksınız yakın zamanda black kampanyaları geliyor efsane cumalar ws bunlardan artık düşüreceksiniz.
32gb lik kit az once hepsiburada 8690 dan 10.100 kusur oldu sabah ss almistim el insaf yav
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 gün önce toparladım sepeti alıyodum arkadaşım dedi ki kasım ayına geldik bekle biraz indirimler başlıycak. Bekliyim dedim zaten şunun şurasında 10 gün kalmış ne olabilir ki. Oluyomuş işte, işin kötü yanı bu fiyatlar normale dönmezse iptal edicem sistemi ona üzülüyorum. 1 ay önce 3500tl olan ram dün 5250, bugün 19600tl. Farklı yerlerde daha ucuza var ama yine ederinin çok üstüne çekilmiş fiyatlar 7k nın 1 lira üstünü vermeyi düşünmüyorum.
Az once bak az once sabah ss aldigim 8690 olan ram birden 10.100 kusur oldu valla saka gibi

Çok artti hocam beklemek hata bu ulkede sbaah 9 da alan birisi 8690 ken ogelden sonra alim desen 10.200 lira bak buraya biraktim

Ekler

• Screenshot_20251023_111121_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20251023_111121_Hepsiburada.webp
    125.4 KB · Hit: 32
  • Screenshot_20251023_111115_Gallery.webp
    Screenshot_20251023_111115_Gallery.webp
    127.5 KB · Hit: 23
32gb lik kit az once hepsiburada 8690 dan 10.100 kusur oldu sabah ss almistim el insaf yav

Az once bak az once sabah ss aldigim 8690 olan ram birden 10.100 kusur oldu valla saka gibi

Çok artti hocam beklemek hata bu ulkede sbaah 9 da alan birisi 8690 ken ogelden sonra alim desen 10.200 lira bak buraya biraktim
İsteyenin istediği gibi at koşturduğu yerde her şey olur. Şaşırmıyorum artık üzülüyorum sadece.

İsteyenin istediği gibi at koşturduğu yerde her şey olur. Şaşırmıyorum artık üzülüyorum sadece.
Inan bende....

Ben bazi seyleri erken aldim güya kar ettim ramden öyle bi kazik yedikki diger aldiklairm bosa gitti daha ssdler ekran karti var.....seyreyle gumburtuyu...

aynı şekilde bende yeni topluyordum kasımda indirim gelecek diye beklerken 5800 lira olarak belirlediğim ram bugün 7600 liraya uçmuş dahada ucmasından korktuğum içinde başka bi ram modelini şimdiden almayı planlıyorum ama mantıklı olurmu kasımdaki indirimlerden daha iyi bişiler çıkabilirmi bilemiyorum

Arkadaşlar elimde 30k para vardı gecenlerde vatan indirimlerinden 13k ya rog b850a aldim parca parca topluyorum bu sekilde ram icin xog lancer 32gb ram kiti dusundum 6950 ydi sonra birden 7950 oldu ayni sekilde 12.900 olan 64 lük gir birden 17k oldu keşke anakart yerine ram alsaydım demeye başladim sistemi uzun yillar upgrade etmeyi dusunmuyorum cunku anakart kasimda en kotu ayni fiyata hatta daha indirimli olabilirdi ama ramdeki bu artiş canımı sıktı kasimda geriye düsebilirmi acaba yoksa 32gb alip geceyim mi geri dusme sansi varsa uzerine koyup 13 14 bandida olsa 64 almk istiyorum
Düşmez pchocası bu konu hakkında zaten bir video çekmiş videoda ram fiyatları Mart Nisan gibi normale döner demiş Nvidia falan hep ram çipi stokla mış yapay zeka çin üretenler de Mart Nisan gbi normale döner demiş ram sıkıntısı var yani

Düşmez pchocası bu konu hakkında zaten bir video çekmiş videoda ram fiyatları Mart Nisan gibi normale döner demiş Nvidia falan hep ram çipi stokla mış yapay zeka çin üretenler de Mart Nisan gbi normale döner demiş ram sıkıntısı var yani
hocam sence şimdiden almak mantıklımı yoksa kasım indirimi falan kar yapabilirmiyiz?

hocam ram fiyatları zaten bu ram krizi yüzünden düne kadar yükselmiş ve fiyatlandırmasını yapmıştı. Bugün yapılan devasa zamlar tamamen piyasaya pompalanan haberden kaynaklı elle değiştirilmiş fiyatlar. Bu fiyatlar burda kalmayıp mutlaka düşücektir çünkü akla mantığa sığar bir tarafı yok. Ama düştüğünde de yine normal fiyatına gerilemiycektir tabii ki fırsatçı satıcılarımız oradan kendilerine pay çıkartıcaklardır.

hocam sence şimdiden almak mantıklımı yoksa kasım indirimi falan kar yapabilirmiyiz?
Kar yapicam diye iyice bekledikçe kazigi çakiyolar benve parasi olan alsin gecsin dusunmesin foto attim aksamdan sabaha farkediyo her halt zamlaniyo al gec

Sepetteki ekran kartıda 33.599 tl iken 37.149tl'ye çıktı. Kasım ayı DEV indirimleri içinde bi hazırlık söz konusu sanırım

Sence bekleyelimmi dusermi ramler kisa vadede yoksa yapistiricam 64gb valla
Bence şu an tepe fiyatlandırmayı attılar bunun üzerine çıkamazlar diye düşünüyorum. Kasım ayına kadar da sabredersen bahsettiğin eski fiyata yakın bi yerden alabilirsin.

Bence şu an tepe fiyatlandırmayı attılar bunun üzerine çıkamazlar diye düşünüyorum. Kasım ayına kadar da sabredersen bahsettiğin eski fiyata yakın bi yerden alabilirsin.
Valla bilmiyorum mesut cevik vs 3 ay omceden uyarmis gervci ama piyasayi hareketlendirmek icin atilan videolardandir dedim:(

Geri