ahmetwilliam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 150
stoklar kasım başındamı gelicek acaba bilen varmıdır veya hepsiburadadan benim gibi sipariş veren varmı
Büyük bir stok gelecek kasım başında onun haricinde Apple sitesine akşamları stok geliyor 9-11 arasında (bazen) Apple premium partnerlere de geliyor arada yanlış hatırlamıyorsam Turk Telekom e mağazasında lansman fiyatından satış var şu an tüm cihazlardastoklar kasım başındamı gelicek acaba bilen varmıdır veya hepsiburadadan benim gibi sipariş veren varmı
Ben ty den aldın. 2 günde geldi stoklar aybaşında yenLencekmiş vatan dastoklar kasım başındamı gelicek acaba bilen varmıdır veya hepsiburadadan benim gibi sipariş veren varmı
Büyük bir stok gelecek kasım başında onun haricinde Apple sitesine akşamları stok geliyor 9-11 arasında (bazen) Apple premium partnerlere de geliyor arada yanlış hatırlamıyorsam Turk Telekom e mağazasında lansman fiyatından satış var şu an tüm cihazlarda
kendi sitesindede kasım başı diyo heryerde kasım başı diyor. mağazalar avm lerdede stok bulunmuyor pro modelinin. pro max bulunuyo geneBen ty den aldın. 2 günde geldi stoklar aybaşında yenLencekmiş vatan da
Ben telefoncudan aldım kılıf ve camıkendi sitesindede kasım başı diyo heryerde kasım başı diyor. mağazalar avm lerdede stok bulunmuyor pro modelinin. pro max bulunuyo gene
ben hepsiden aldm 16 proyuda öyle almştm zaten. onu da ilk çıktğnda almştm beklemştm bunuda bekliyoz mecbur xd
orj kılıf tech geldi demin teli bekliyoz
güncelvarmı arkadaşlar sipariş veren apple veya hepsiburadadan bekliyen yani
hepsiburadadan sipariş verdm ben 4 gün önce kasım başında gelicek 4ü 5i gibi.17 Pro Max almayı düşünüyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum. Ne lanet bi şeymiş bu ya
Kral bugün apple'ın kendi sitesinden verdim ya garantiye alayım dedim 14-21- kasım gibi bi tarih yazıyordu da artık yapacak bi şey yok diyip aldım. Hayırlı olsun size dehepsiburadadan sipariş verdm ben 4 gün önce kasım başında gelicek 4ü 5i gibi.
sizde öyle deneyebilirsinz anca. çoğunlukla hep kasım başı deniyor
17 promu aldınız 14 21 kasımKral bugün apple'ın kendi sitesinden verdim ya garantiye alayım dedim 14-21- kasım gibi bi tarih yazıyordu da artık yapacak bi şey yok diyip aldım. Hayırlı olsun size de