Iphone 17 stok durumu hk

ahmetwilliam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
stoklar kasım başındamı gelicek acaba bilen varmıdır veya hepsiburadadan benim gibi sipariş veren varmı

stoklar kasım başındamı gelicek acaba bilen varmıdır veya hepsiburadadan benim gibi sipariş veren varmı
Büyük bir stok gelecek kasım başında onun haricinde Apple sitesine akşamları stok geliyor 9-11 arasında (bazen) Apple premium partnerlere de geliyor arada yanlış hatırlamıyorsam Turk Telekom e mağazasında lansman fiyatından satış var şu an tüm cihazlarda

Büyük bir stok gelecek kasım başında onun haricinde Apple sitesine akşamları stok geliyor 9-11 arasında (bazen) Apple premium partnerlere de geliyor arada yanlış hatırlamıyorsam Turk Telekom e mağazasında lansman fiyatından satış var şu an tüm cihazlarda

Ben ty den aldın. 2 günde geldi stoklar aybaşında yenLencekmiş vatan da
kendi sitesindede kasım başı diyo heryerde kasım başı diyor. mağazalar avm lerdede stok bulunmuyor pro modelinin. pro max bulunuyo gene
ben hepsiden aldm 16 proyuda öyle almştm zaten. onu da ilk çıktğnda almştm beklemştm bunuda bekliyoz mecbur xd
orj kılıf tech geldi demin teli bekliyoz

kendi sitesindede kasım başı diyo heryerde kasım başı diyor. mağazalar avm lerdede stok bulunmuyor pro modelinin. pro max bulunuyo gene
ben hepsiden aldm 16 proyuda öyle almştm zaten. onu da ilk çıktğnda almştm beklemştm bunuda bekliyoz mecbur xd
orj kılıf tech geldi demin teli bekliyoz
Ben telefoncudan aldım kılıf ve camı

O paraya krallar gibi s25 ultra + watch 6 alırdım. Kendimde bir iPhone kullanıcısıyım ama artık kendinden ittirdi.

varmı arkadaşlar sipariş veren apple veya hepsiburadadan bekliyen yani

17 Pro Max almayı düşünüyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum. Ne lanet bi şeymiş bu ya

17 Pro Max almayı düşünüyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum. Ne lanet bi şeymiş bu ya
hepsiburadadan sipariş verdm ben 4 gün önce kasım başında gelicek 4ü 5i gibi.
sizde öyle deneyebilirsinz anca. çoğunlukla hep kasım başı deniyor

hepsiburadadan sipariş verdm ben 4 gün önce kasım başında gelicek 4ü 5i gibi.
sizde öyle deneyebilirsinz anca. çoğunlukla hep kasım başı deniyor
Kral bugün apple'ın kendi sitesinden verdim ya garantiye alayım dedim 14-21- kasım gibi bi tarih yazıyordu da artık yapacak bi şey yok diyip aldım. Hayırlı olsun size de

Arkadaşlar Zam gelecek olabilir mi bu kadar stok tükenmesi acaba bilerek mi bekletiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,597
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri