Yardım İphone 17 alınır mı?

benimkinde bir sorun var galiba daha alalı 1 ay olmadı :D ios sürüm kaç hocam sizin? çok fazla tel kullanan birisi değilim aldığım ilk günün ve yakın zamanın ss ini attım. kapalıyken her saat %1 harcıyor uyuyup kalktığımda %7 8 gitmiş oluyor garanti. mobil veri kapalı background app refreshler kapalı. ekran görüntüsü paylaşma şansınız var mı? hangi uygulamalar ne kadar yiyor merak ettim? kapalıyken durum aynı mı sizde de?
Sizin ekran süreniz düşük onunla alakalıdır, günde %10-20-30 harcama verisinden net sonuç çıkmaz en azından bi %80 harcama yapman gerek bir günde 😀

Bir de cihaz oraya kaydetmese bile boşta yediği bir pil de var sonuçta, cihaz 7/24 açık ve şebekeye bağlı kalıyor.

Valla

harbiden bi temizledim bir suru toz cikti. Düzeldi temizledikten sonra Allah razı olsun
rica ederim hocam çoğu kişi telefon bozuldu sanar telefoncularda bazı9ları kurnazlık yapıp yüksek ücret alanlar oluyor

Bende de şu an s23 256 gb var ve ekran süresinden ve ısınmasından çok şikayetçiyim. İphone 17 nin ısınması nasıl?
Günlük uygulamalarda ve hafif oyunlarda ısınma olmuyor. Ağır oyunlarda çoğu telefon gibi bu da ısınıyor ama throttling sorunu yaşamadım hiç. Carx street en yüksek ayarlarda sabit 60fps oynatıyor bayağı ağır bir oyundur. S23 ile bu oyunda ayar kısmama rağmen fps 30 lara kadar düşüyordu mesela
hocam desene baştan beni de korkutuyorsun :D @PNSHER hocam ss paylaşma şansınız var mı uygulama kullanımlarıyla birlikte?

12.03.2026_1773338518_iOS.webp

Bugün kullanımım bu şekilde oldu kalan şarj %31. Saat 12 den 19 a kadar dışarıdaydım. Tamamen mobil veride kullandım. Kapattığım tek ayar arkaplanda uygulama yenileme (kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım sadece).

Son düzenleme:
Günlük uygulamalarda ve hafif oyunlarda ısınma olmuyor. Ağır oyunlarda çoğu telefon gibi bu da ısınıyor ama throttling sorunu yaşamadım hiç. Carx street en yüksek ayarlarda sabit 60fps oynatıyor bayağı ağır bir oyundur. S23 ile bu oyunda ayar kısmama rağmen fps 30 lara kadar düşüyordu mesela

Alıntıyı görüntüle
Bugün kullanımım bu şekilde oldu kalan şarj %31. Saat 12 den 19 a kadar dışarıdaydım. Tamamen mobil veride kullandım. Kapattığım tek ayar arkaplanda uygulama yenileme (kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım sadece).
s23 e göre şarjı nasıl hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,345
Üyeler
190,016
Son üye
sercanc7
Geri