raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
Bitfenix iyidir ama kasa hem daha küçük duruyor hem de PSU bronze sertifika. Benim attığım kasa daha büyük sanırım bir de PSU Gold sertifika
Bitfenix iyidir ama kasa hem daha küçük duruyor hem de PSU bronze sertifika. Benim attığım kasa daha büyük sanırım bir de PSU Gold sertifika
O kadar büyük kasa istemiyorum bu tarz beğeniyorum daha çok o yüzdenBitfenix iyidir ama kasa hem daha küçük duruyor hem de PSU bronze sertifika. Benim attığım kasa daha büyük sanırım bir de PSU Gold sertifika
O zaman sade o kasayı alın PSU olarak da attığım rajintek psuyu alınO kadar büyük kasa istemiyorum bu tarz beğeniyorum daha çok o yüzden
Bitfenix de üzmez PSU olarak tercih seninO kadar büyük kasa istemiyorum bu tarz beğeniyorum daha çok o yüzden
Bide vergi vs mevzusu varya direkt hazır kasamı alsam diyorum 5070 li vsHocam fazeon PSU ne kadar iyi bilmiyorum ama daha yeni yeni piyasaya çıkan marka o yüzden rajintek daha iyi olur diye düşünüyorum ama kasasına diyebileceğim bir şey yok.
Hangi vergi mevzusu, dediğin vergi mevzusu hazır sistemler için değil mi zaten?Bide vergi vs mevzusu varya direkt hazır kasamı alsam diyorum 5070 li vs
Mantıklı olurAynen işte hazır sistem alayım vergş gelmeden tek tek uğraşacağıma diyorum
Halihazırda bildiğim yok ama bakarım daha sonraHali hazırda bi önerin var mı 50-60 bin aralığında