Fenerbahçe 2-0'dan geri dönerek kazandı. Beşiktaş taraftarı 3 3 diye bağırdı Fenerbahçem 3 tane atarak istediklerini yaptı. Yine de ilk 20 dakika korkunç oynadığımızı unutmamak lazım. Tedesco derbilerde 2 galibiyet, Okan Buruk ise 2 beraberlik aldı. Tedesco, 4 yılın ardından derbi kazanan ilk Fener'li yabancı teknik direktör oldu.
Fenerbahçe 2-0'dan geri dönerek kazandı. Beşiktaş taraftarı 3 3 diye bağırdı Fenerbahçem 3 tane atarak istediklerini yaptı. Yine de ilk 20 dakika korkunç oynadığımızı unutmamak lazım. Oyununu beğenmedim ama Tedesco derbilerde 2 galibiyet, Okan Buruk ise 2 beraberlik aldı. Tedesco, 4 yılın ardından derbi kazanan ilk Fener'li yabancı teknik direktör oldu.
Olmasaymış kardeşim? Görmeseymiş kaptanın hiç pozisyon olmayan yerde kırmızı kartı? Daha 1 ay önce Galatasaray da 30. dkdan 10 kişi kaldı üstelik 1-0 öndeydin, singo sakatlandı vesaire. Naptın yenebildin mi öndeyken? Çok biliyosunuz 10 kişi olmasak yenerdik diye olmasaydın. 2 sene önce 20. dkdan djiku atıldı Fenerbahçe eze eze yenmedi mi Galatasaray'ı evinde? Otun bokun arkasına saklanmayın o zaman asensio da cıkarken hata yapmasaydı ilk golü yemezdik ederson da o pası oraya atmasaydı 2 yi de yemezdik gol atamazdınız. Böyle bir mantık mı var? Gerçi bu ahraztaşlılarda beyin olsa terk dertleri biz olmazdık, kıçınıza don almaya paranız yok adamlar yazın 80 milyona forvet inidiriyor agzınızı acamıyorsunuz. Hiç sorgulamıyorsunuz. Bu malum camianın galatasarayın beşiktaşa 1 yıldız borcu var borcu. Çalınmış şampiyonluğu var. Ama bu aptaltaşlıların terk derdi hala fener . Yarmayın olm don almaya paranız yok adamalr 80 ona 30 buna 36 ona veriyor agzınızı acıp 2 kelam laf edemiyorsunuz. Senin kalende 20/21 şampiyonluğu olmasa 3. ligde oynayamayacak ersin var seviye farkını ayıkamıyorsunuz bile. Hala tek derdiniz içerde feneri yeneyim Ha fenerliyim bu senede şampiyon galatasaray olacak ama sizin derdiniz hala biz olalım. 26 ya 16 şampiyonluk. Siz kör olmaya devam edin böyle ayakta uyutsunlar sizi. Yapı diyince de yapı yapı kapı diye dalga geçin bizle. 50 yılda kapanmıyacak şampiyonluk farkını yedikten sonra ayıkırsınız belki. Saygılar
hakem rezaletti orkunun yapmış olduğu müdahale çok aptalcaydı sergenin tepkisi aşşırı boş bir tepkiydi sergenle orkun maçı fenere kendi elleriyle verdi resmen
Kırardın kardeşim kırardın O zaman davinson atıldığında da gitseydin farka niye gidemedin? Daha önce hiç yenmedi mi beşiktaş feneri 10 kişi. Daha zor durumlardayken yendi. Neymiş kırmızı görmeselermiş böyle olurmuş şöyle olurmuş. Ulan yemin ederim tanıdığım en ***** camia falansınız. Asıl düşmanınız galatasaray olması gerekirken, o maçı da rakibin 10 kişi tamamlamış halde, 1-0 dan yenememişsin, hala tek derdiniz fener olm siz nasıl bir salaksınız. Adamların sizden çaldığı rahat 5 şampiyonluk var, hala derdiniz fener ayakta uyutuyorlar olm sizi. Hala kalende ersin oynuyor kanadında bizim kadroya almadığımız cengiz var santraforun abraham gibi adam orkun ismailin yedeği ndidi yerlerde, emirhan olmasa savunmanı toplayacak adam yok ki onuda gördük, her yıl ekimde kasımda 10puan fark yiyorsun hala yok rekor kırarmışsın yok böyle yaparmışsın falanmış. Şimdi dicen ki siz de olamıyonuz Biz bu ortamdan bu yapıdan bu halden rahatsızız zaten ama adamlar 100 yılda kapanmıyacak farka koşuyor hala arkabahçeliğini yapmaya devam ediyorsunuz. Gsnin itisiniz valla yazık size
hakem rezaletti orkunun yapmış olduğu müdahale çok aptalcaydı sergenin tepkisi aşşırı boş bir tepkiydi sergenle orkun maçı fenere kendi elleriyle verdi resmen
Hakem rezaletti evet. Tüm yorumcular 2 penaltı var diyor Fenerli olarak ilkinin penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. 2. si çok net penaltı mesela bi en azından 5 saniye varı dinliyorum diyemiyor direkt taçı kullandırıp geçiyor. Karşı karşıya pozisyonda elini koymayı geç kuvvette uyguluyor koşan adama üflesen dengesi bozulur nasl kırmızı + penaltı olmaz mesela Açıkcası fenerliyim ama objektif olmaya çalışıyorum. Oosterwoldenin sarısı dışında maçın beşiktaş adına hiç bir hakem hatası yoktu. Ancak 75 den sonra saçma sapan faullerle feneri kesmeye çalışması, ersini o kadar zaman geçirmesine rağmen sarıyı geç uyarmaya bile gelmemesi, son dakikadaki penaltı pozisyonu. Evet gerçekten rezil bir hakemdi, ama fenerbahçe adına
Kırardın kardeşim kırardın O zaman davinson atıldığında da gitseydin farka niye gidemedin? Daha önce hiç yenmedi mi beşiktaş feneri 10 kişi. Daha zor durumlardayken yendi. Neymiş kırmızı görmeselermiş böyle olurmuş şöyle olurmuş. Ulan yemin ederim tanıdığım en ***** camia falansınız. Asıl düşmanınız galatasaray olması gerekirken, o maçı da rakibin 10 kişi tamamlamış halde, 1-0 dan yenememişsin, hala tek derdiniz fener olm siz nasıl bir salaksınız. Adamların sizden çaldığı rahat 5 şampiyonluk var, hala derdiniz fener ayakta uyutuyorlar olm sizi. Hala kalende ersin oynuyor kanadında bizim kadroya almadığımız cengiz var santraforun abraham gibi adam orkun ismailin yedeği ndidi yerlerde, emirhan olmasa savunmanı toplayacak adam yok ki onuda gördük, her yıl ekimde kasımda 10puan fark yiyorsun hala yok rekor kırarmışsın yok böyle yaparmışsın falanmış. Şimdi dicen ki siz de olamıyonuz Biz bu ortamdan bu yapıdan bu halden rahatsızız zaten ama adamlar 100 yılda kapanmıyacak farka koşuyor hala arkabahçeliğini yapmaya devam ediyorsunuz. Gsnin itisiniz valla yazık size
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hakem rezaletti evet. Tüm yorumcular 2 penaltı var diyor Fenerli olarak ilkinin penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. 2. si çok net penaltı mesela bi en azından 5 saniye varı dinliyorum diyemiyor direkt taçı kullandırıp geçiyor. Karşı karşıya pozisyonda elini koymayı geç kuvvettte uyguluyor koşan adama üflesen dengesi bozulur nasl kırmızı + penaltı olmaz mesela Açıkcası fenerliyim ama objektif olmaya çalışıyorum. Oosterwoldenin sarısı dışında maçın beşiktaş adına hiç bir hakem hatası yoktu. Ancak 75 den sonra saçma sapan faullerle feneri kesmeye çalışması, ersini o kadar zaman geçirmesine rağmen sarıyı geç uyarmaya bile gelmemesi, son dakikadaki penaltı pozisyonu. Evet gerçekten rezil bir hakemdi, ama fenerbahçe adına
sakinleş sakinleş istersen tedavine yardımcı olabilirim iban at.
burada eğleniyoruz fanatikleri hiç anlamıyorum sanki hayatı takımlara bağlı lan benim hiç umrumda olmaz şu kazanmış şu kaybetmiş banane hayatıma ne katkısı var...
sakinleş sakinleş istersen tedavine yardımcı olabilirim iban at.
burada eğleniyoruz fanatikleri hiç anlamıyorum sanki hayatı takımlara bağlı lan benim hiç umrumda olmaz şu kazanmış şu kaybetmiş banane hayatıma ne katkısı var...
senin yorumlarına göre tedavi alması gereken kişi sensin ama neyse
tabii ki katkısı yok, sadece beşiktaşlıysan bi duruşun olacak bir fikrin olacak. ama sizin camia da o yok sadece. bunu anlamanız için daha kaç kere 30-40puan fark yemeniz gerekiyor acaba Allah bilir. Yine de durumunuz zor Allah sabır versin o kadro kalitesinden nasıl fenerle galatasarayın seviyesine geleceksiniz kaç yıl sürer acaba. Sadece oranız buranız ayrı oynuyor tepkim ona. Yoksa fanatiklik bir şey yok.