Thomas Angelo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dostum ağlamayı bırak ve kartal çevirme ye .
Dostum ağlamayı bırak ve kartal çevirme ye .
BJK'nin rakibi PSG kardeşim.Beşiktaşım ezecek diyen Meyit Monbaşı adlı üye nerede?
Bu arada Enner Valencia sen nasıl bir adamsın ya.
Tamam yılmaz hocam erzuırum kümede kalacak mı ?Takipten çıktım, ne haliniz varsa görün istediğiniz gibi kawga edin
Çok güzel gol attı .Beşiktaşım ezecek diyen Meyit Monbaşı adlı üye nerede?
Bu arada Enner Valencia sen nasıl bir adamsın ya.
Maalesef usta, benim bi' suçum yok averaj kasma takımı yapmışlar ben gelmeden önce batmış takımı kurtarmaya çalışıyoruz.Tamam yılmaz hocam erzuırum kümede kalacak mı ?
Yılmaz hocam adamsınızMaalesef usta, benim bi' suçum yok averaj kasma takımı yapmışlar ben gelmeden önce batmış takımı kurtarmaya çalışıyoruz.
Eyw lan kaleciye dönmeYılmaz hocam adamsınız
niye hocam kaleci de oyuncu değil mi ŞCPHCPHHPXGJFJCMEyw lan kaleciye dönme
Fenerbahçe olur bence.Arkadaşlar derbide kazanan sarı-kırmızılılar ve başkentte kazanan 90+6'da Valencia'nın golüyle Fenerbahçe oldu. Şampiyonluk yarışı kızıştı, anlık puan durumu:
1- Beşiktaş| 81 Puan
2- Fenerbahçe| 79 Puan
3- Galatasaray| 78 Puan
Son 2 hafta kaldı, F.Bahçe ve G.Saray çok kritik 3'er puan aldı. Düşünceleriniz neler?
Bu arada detayları anlatmayı unutmuşum.
En avantajlı takım Beşiktaş. Kalan 2 haftada 4 puan alması siyah-beyazlıları şampiyon yaparken bir galibiyet daha almaları halinde G.Saray'ın şampiyonluk avantajı kalmıyor çünkü ikili averajda Beşiktaş önde.
Beşiktaş ikili averajda Fenerin de önde. FB'nın şampiyon olması için Beşiktaş'ın ya kalan iki hafta da berabere kalması ya da bir maçını kaybetmesi lazım.
Yılmaz hocam adamsınız