Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Adam gibi yaygın kredi kartlarına adam gibi taksit seçenekleri yok direkt peşin alıma yönlendiriyorlar peşin almaya da değecek adam gibi indirim yok yani zort

hocam buna katılmak için bir yere tıklıyor muyuz uygulamada gözükmüyor direk işbankası kartla alsak olur mu
Banka uygulamasına ben de baktım, herhangi böyle kampanya görünmüyor.
Muhtemelen farklı özellikte kullanıcılara olabilir, bendeki aidatsız maaş kart muhtemelen o yüzden.

hocam buna katılmak için bir yere tıklıyor muyuz uygulamada gözükmüyor direk işbankası kartla alsak olur mu
Maximum uygulamasını indirin kartınızı tanımlayın katılmanız gerekiyor.

Banka uygulamasına ben de baktım, herhangi böyle kampanya görünmüyor.
Muhtemelen farklı özellikte kullanıcılara olabilir, bendeki aidatsız maaş kart muhtemelen o yüzden.
Aynen aidatlı kart olması lazım veya emekli maaşını alanların kartı olması lazım. Eko kartlar kampanya dışı. Bende katılamıyordum aidatsız olduğu için, ailede emekli bireyimin kartından mecburen o kampanyalara katıldım.

Aynen aidatlı kart olması lazım veya emekli maaşını alanların kartı olması lazım. Eko kartlar kampanya dışı. Bende katılamıyordum aidatsız olduğu için, ailede emekli bireyimin kartından mecburen o kampanyalara katıldım.
Bendeki de pederin emekli kartı ama kampanyalarda yine görünmüyor? :shy:

Bendeki de pederin emekli kartı ama kampanyalarda yine görünmüyor? :shy:
Emekli maaşını iş bankasından alıyorsa kartı uygun olması lazım.
Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Bireysel Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartlar, Aidatsız Kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Nays Kartlar, Vadematik Kart ile yapılan işlemler.

Şunlar olmuyor bende aidatsız var gözükmüyor kampanya ancak benim emekli tayfada gözüküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,659
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri