hocam buna katılmak için bir yere tıklıyor muyuz uygulamada gözükmüyor direk işbankası kartla alsak olur muMaximum karta 2 kampanya katılıyosunuz birinden 2000 TL diğerinden 300 TL alıyorsunuz ve 3 taksit.
Yani: 32.700 e 3 taksit alıyorsunuz.
Düzgün bi fp klavye kulaklık varmıhocam buna katılmak için bir yere tıklıyor muyuz uygulamada gözükmüyor direk işbankası kartla alsak olur mu
Banka uygulamasına ben de baktım, herhangi böyle kampanya görünmüyor.hocam buna katılmak için bir yere tıklıyor muyuz uygulamada gözükmüyor direk işbankası kartla alsak olur mu
Güzel sistem var mı
Maximum uygulamasını indirin kartınızı tanımlayın katılmanız gerekiyor.hocam buna katılmak için bir yere tıklıyor muyuz uygulamada gözükmüyor direk işbankası kartla alsak olur mu
Aynen aidatlı kart olması lazım veya emekli maaşını alanların kartı olması lazım. Eko kartlar kampanya dışı. Bende katılamıyordum aidatsız olduğu için, ailede emekli bireyimin kartından mecburen o kampanyalara katıldım.Banka uygulamasına ben de baktım, herhangi böyle kampanya görünmüyor.
Muhtemelen farklı özellikte kullanıcılara olabilir, bendeki aidatsız maaş kart muhtemelen o yüzden.
DRAM olsa çok güzel olurmuş maalesef yok![]()
MSI Spatium M560 2 TB 10300/8700MB/s PCIe Gen5.0 NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bir tek bu carptı gözümü diğerleri hepsi yalan dolan artık eski firma yok![]()
Bendeki de pederin emekli kartı ama kampanyalarda yine görünmüyor?Aynen aidatlı kart olması lazım veya emekli maaşını alanların kartı olması lazım. Eko kartlar kampanya dışı. Bende katılamıyordum aidatsız olduğu için, ailede emekli bireyimin kartından mecburen o kampanyalara katıldım.
Emekli maaşını iş bankasından alıyorsa kartı uygun olması lazım.Bendeki de pederin emekli kartı ama kampanyalarda yine görünmüyor?![]()