monıtorun ıcınden dp kablosu vardır ekran kartında gırısı de vardır ekran kartın neAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülemonitörü daha yeni aldım normalde 200 hz verebiliyor ancak hdmi ile bağladığım için maks 144 hz veriyor. Monitörü 144 hz ye çekince ise 1. fotoğraftaki gibi çizgiler beliriyor ekranda (çizgilerin belli olduğu fotoğraf 144 hz diğer normal olan fotoğraf ise 50 hz de çekilmiş bir fotoğraf) display port girişi var monitörün ancak benim bilgisayarımda sadece 1 tane dp girişi var o da anakartta ve çalışmıyor bu çizgiler neden oluyor ve nasıl giderebilirim*
dp kablosu zaten var fakat anakartımdaki dp girişi çalışmıyor ekran kartımda da dp girişi yok. ekran kartım gtx 750 timonıtorun ıcınden dp kablosu vardır ekran kartında gırısı de vardır ekran kartın ne
dp kablosu zaten var fakat anakartımdaki dp girişi çalışmıyor ekran kartımda da dp girişi yok. ekran kartım gtx 750 ti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülefarkın daha net belli olması için siyah arka plan üzerinde çektim fotoğrafı özellikle siyah bir kısım gelince çizgiler kırmızı kırmızı daha çok belli oluyor
normalde takılı olan zaten monitörün orj kablosuydu onun dışında 2 farklı hdmi kablosunu hem ekran kartındaki hemde anakarttaki girişe takarak denedim bu sefer de sinyal yok diyip güç tasarrrufu moduna geçti iki kabloda dakablo degıstırmeyı dene
anakarta takma ekran kartına tak kabloları da marka model nedır ve aklıma bısey gelmıyor ıade edıp baska model bakabılırsınnormalde takılı olan zaten monitörün orj kablosuydu onun dışında 2 farklı hdmi kablosunu hem ekran kartındaki hemde anakarttaki girişe takarak denedim bu sefer de sinyal yok diyip güç tasarrrufu moduna geçti iki kabloda da
dedigim gıbı aklıma baska bısı gelmıyor ıade edıp baska model falan bakabılırsınekran kartına da taktım zaten herhangi bir şey olmadı. model: fazeon x27f200
yardımın için teşekkür ederim hocamdedigim gıbı aklıma baska bısı gelmıyor ıade edıp baska model falan bakabılırsın
rica ederim bi arkaası etıkletım anlıyor monıtorlerden o da yardımcı olacaktıryardımın için teşekkür ederim hocam
fazeon x27f200monitör marka model paylaşır mısın