7800X3D İÇİN SIVI VEYA HAVA SOĞUTUCU (KULE TİPİ SOĞUTUCU) (*BEYAZ*)

Kesinlikle bu ürün. Ben fiyatından dolayı Phantom Spirit SE 120 aldım ama aynı fiyatta olsalar bunu alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar baktım da gerçekten çok yakışıklı bir soğutucu bence :D
Kanka güzel ama 4k ya sıvı alınabilir ya 😆
Bak mesela bu var https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,874106788.html

3600 olduğunda almamıştım bu ürünü :D (Almama sebebim kötü olduğu vs. değil yanlış anlaşılmasın)
Tabii ki tercih meselesi ben ömür boyu gidecek bir soğutma almak istiyorum. Sıvı soğutmada pompa sorunları, boru sorunları yaşamak istemiyorum. Teknoloji biraz şans işi o yüzden pek şanslı olduğuma da inanmıyorum. Ayrıca zaman geçtikçe pompa performansı düşebiliyor, tortu oluşabiliyor. Hava soğutmada en kötü iki tane p12 max fan çekerim yedek, bozuldukça değiştiririm. Aynı işlemciyi kullanıyorum sıcaklık derecelerimden memnunum.

7800X3D için sıvı soğutma şart değil ki size tavisyem coolermaster halo 622 modelini alın geçin noctua nh d15 den 4 derece daha iyi ve 360ml sıvı soğutmalardan çok daha iyi sonuçlar veriyor.bütçeniz müsait ise deepcool ASSASSIN VC ELITE digital verisiyonunu da şiddetle öneririm.coolermaster 300tdp deepcool 290 tdp diye hatırlıyorum.

bende bunu anlamıyorum.bir ürünü alırken fiyat performans diye alırsın ama zaten diğerleri ile aralarında 1k lık bile fiyat farkı yok.ben olsam garantisi çok daha çok daha kaliteli markalar bakardım.yapcak bişey yok alıcısına hayırlı olsun demekten başka

7800X3D için sıvı soğutma şart değil ki size tavisyem coolermaster halo 622 modelini alın geçin noctua nh d15 den 4 derece daha iyi ve 360ml sıvı soğutmalardan çok daha iyi sonuçlar veriyor.bütçeniz müsait ise deepcool ASSASSIN VC ELITE digital verisiyonunu da şiddetle öneririm.coolermaster 300tdp deepcool 290 tdp diye hatırlıyorum.

bende bunu anlamıyorum.bir ürünü alırken fiyat performans diye alırsın ama zaten diğerleri ile aralarında 1k lık bile fiyat farkı yok.ben olsam garantisi çok daha çok daha kaliteli markalar bakardım.yapcak bişey yok alıcısına hayırlı olsun demekten başka
Güzel öneriler yaptın ama kasam 5 bin tl dediğin işlemci soğutucular 6-9k işlemci zaten 15k 😃

Önerileriniz için teşekkür ederim galiba en uygunu bu cfm değeri yazmıyor ama bakacağım https://www.akakce.com/islemci-sogu...less-assassin-120-beyaz-fiyati,277762437.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,146
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri