Yardım 3080 + 5600 için psu önerisi inanılmaz acil PC kapanıyor

Hocam 3 bandında çıkar mı +-1k olabilir gerçekten hani piyasayı bilmediğim için ne kadar ayırmalıyım kestiremiyorumda
Eğer 5.5K seviyelerine çıkamazsan en kötü bunu tavsiye edebilirim.

Eğer 5.5K seviyelerine çıkamazsan en kötü bunu tavsiye edebilirim.

Of hocam 5.5k biraz fuhuş geldi bana piyasa o kadar yüksek mi bi bakayım linke highpowerin piyasadaki yeri nedir ürün kalitesi olarak

PC bileşenlerini yazdım alınabilecek fp kaliteli psu ne olur gerçekten psuda fiyat aldım yok bayadır detaylı takip etmiyorum . deltaları görmüştüm ama onların raf süresi hakkında yorumlar vardı vs. Her neyse model eğitiminde vs kartı kullanırken görüntü kesiyor. Oyunlardada yer yer oluyor 650w Corsair psu 750den aşağısı kesmiyor sistemi 850 tercih edilmeli mi ne tavsiye edersiniz.
Ryzen 5600 3080'e Darboğaz Yapmıyor Mu ?

Of hocam 5.5k biraz fuhuş geldi bana piyasa o kadar yüksek mi bi bakayım linke highpowerin piyasadaki yeri nedir ürün kalitesi olarak
fahis fiyattır o hocam fuhuş olsa baska seyler olur 😄😄

fahis fiyattır o hocam fuhuş olsa baska seyler olur 😄😄
Hocam bütçemin gözü yaşlı o yüzden artık fuhuş oluyor biraz 😁 benim arkadaş bi ara parolapara iyzico derken 1k gibi fiyata enermax 700watt aldı şimdi aklım oraya gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 4060 var 4070 takmaya korkuyorum yada 3070 :D işlemci 5600
Hocam bu arada dediğim gibi 2k ekran varsa korkmayın 4070 düşük watt ama 3080le çok yakın performansı o yüzden ben ikinci elde 80 tercih ettim 3070tide kullandım uzun bi süre gayet güzeldi oda 2kda vramdan biraz darboğaz oluyordu ama kesinlikle 10gb vramden aşağısı çok sıkıntı şuanda 2k çözünürlük için

Bu fiyat bandına alacağın en iyi ürünlerden birisi bu. İstersen Cratos Lite modeline de bakabilirsin ama daha azına o ekran kartını emanet etmezdim.

Bu fiyat bandına alacağın en iyi ürünlerden birisi bu. İstersen Cratos Lite modeline de bakabilirsin ama daha azına o ekran kartını emanet etmezdim.
Anladım hocam teşekkür ederim Azcık daha araştırma yapayım bir süre idare edeceğim bu psu ile indirimlerden çözmek istiyorum. Highpower kaliteli midir genel olarak.

Anladım hocam teşekkür ederim Azcık daha araştırma yapayım bir süre idare edeceğim bu psu ile indirimlerden çözmek istiyorum. Highpower kaliteli midir genel olarak.
Kendi PSU'larını üreten nadir firmalardan birisi. Attığım model o fiyat bandındaki en iyi ürün sayılır.

Kendi PSU'larını üreten nadir firmalardan birisi. Attığım model o fiyat bandındaki en iyi ürün sayılır.
Hocam biraz görünüş düzgünlüğüde dikkatimi çekiyor bu fiyatta 750w bronze nzxt vb markalarda var en azından kabloları vs daha düzgün sarılı duruyor sizce bunu göz önünde bulundurmak gerekli mi yoksa iç kalite diyip direkt öyle mi ilerlemek lazım

Hocam biraz görünüş düzgünlüğüde dikkatimi çekiyor bu fiyatta 750w bronze nzxt vb markalarda var en azından kabloları vs daha düzgün sarılı duruyor sizce bunu göz önünde bulundurmak gerekli mi yoksa iç kalite diyip direkt öyle mi ilerlemek lazım
Bundan daha kaliteli modeli yok. Eğer dengi bir ürün isterseniz 5K gibi bir fiyat vermeniz lazım. Seçim sizin. Ya daha kalitesiz şık bir ürün alacaksınız ya da tam tersi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,350
Üyeler
186,182
Son üye
Beko029
Geri