- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 3 bandında çıkar mı +-1k olabilir gerçekten hani piyasayı bilmediğim için ne kadar ayırmalıyım kestiremiyorumdaO zaman PSU gitmiş geçmiş olsun. Bütçe nedir?
Hocam 3 bandında çıkar mı +-1k olabilir gerçekten hani piyasayı bilmediğim için ne kadar ayırmalıyım kestiremiyorumdaO zaman PSU gitmiş geçmiş olsun. Bütçe nedir?
Eğer 5.5K seviyelerine çıkamazsan en kötü bunu tavsiye edebilirim.Hocam 3 bandında çıkar mı +-1k olabilir gerçekten hani piyasayı bilmediğim için ne kadar ayırmalıyım kestiremiyorumda
Of hocam 5.5k biraz fuhuş geldi bana piyasa o kadar yüksek mi bi bakayım linke highpowerin piyasadaki yeri nedir ürün kalitesi olarakEğer 5.5K seviyelerine çıkamazsan en kötü bunu tavsiye edebilirim.
![]()
High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı (HP1-J800GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 800W 80+ Gold 66.7A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 800W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 800W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil...www.teknobiyotik.com
Ryzen 5600 3080'e Darboğaz Yapmıyor Mu ?PC bileşenlerini yazdım alınabilecek fp kaliteli psu ne olur gerçekten psuda fiyat aldım yok bayadır detaylı takip etmiyorum . deltaları görmüştüm ama onların raf süresi hakkında yorumlar vardı vs. Her neyse model eğitiminde vs kartı kullanırken görüntü kesiyor. Oyunlardada yer yer oluyor 650w Corsair psu 750den aşağısı kesmiyor sistemi 850 tercih edilmeli mi ne tavsiye edersiniz.
fahis fiyattır o hocam fuhuş olsa baska seyler olurOf hocam 5.5k biraz fuhuş geldi bana piyasa o kadar yüksek mi bi bakayım linke highpowerin piyasadaki yeri nedir ürün kalitesi olarak
Hocam 2kda ben yaşamadım diyebilirim yani drop vs olmuyor oynadığım oyunlarda Forza 5 2k en max ayar neyse o ayarlarda 4 yada 8x msaa ile çok rahat akıyor diyebilirim.Ryzen 5600 3080'e Darboğaz Yapmıyor Mu ?
Şuan 4060 var 4070 takmaya korkuyorum yada 3070Hocam 2kda ben yaşamadım diyebilirim yani drop vs olmuyor oynadığım oyunlarda Forza 5 2k en max ayar neyse o ayarlarda 4 yada 8x msaa ile çok rahat akıyor diyebilirim.
Hocam bütçemin gözü yaşlı o yüzden artık fuhuş oluyor birazfahis fiyattır o hocam fuhuş olsa baska seyler olur![]()
Hocam bu arada dediğim gibi 2k ekran varsa korkmayın 4070 düşük watt ama 3080le çok yakın performansı o yüzden ben ikinci elde 80 tercih ettim 3070tide kullandım uzun bi süre gayet güzeldi oda 2kda vramdan biraz darboğaz oluyordu ama kesinlikle 10gb vramden aşağısı çok sıkıntı şuanda 2k çözünürlük içinŞuan 4060 var 4070 takmaya korkuyorum yada 3070işlemci 5600
Bu fiyat bandına alacağın en iyi ürünlerden birisi bu. İstersen Cratos Lite modeline de bakabilirsin ama daha azına o ekran kartını emanet etmezdim.Of hocam 5.5k biraz fuhuş geldi bana piyasa o kadar yüksek mi bi bakayım linke highpowerin piyasadaki yeri nedir ürün kalitesi olarak
Anladım hocam teşekkür ederim Azcık daha araştırma yapayım bir süre idare edeceğim bu psu ile indirimlerden çözmek istiyorum. Highpower kaliteli midir genel olarak.Bu fiyat bandına alacağın en iyi ürünlerden birisi bu. İstersen Cratos Lite modeline de bakabilirsin ama daha azına o ekran kartını emanet etmezdim.
Kendi PSU'larını üreten nadir firmalardan birisi. Attığım model o fiyat bandındaki en iyi ürün sayılır.Anladım hocam teşekkür ederim Azcık daha araştırma yapayım bir süre idare edeceğim bu psu ile indirimlerden çözmek istiyorum. Highpower kaliteli midir genel olarak.
Hocam biraz görünüş düzgünlüğüde dikkatimi çekiyor bu fiyatta 750w bronze nzxt vb markalarda var en azından kabloları vs daha düzgün sarılı duruyor sizce bunu göz önünde bulundurmak gerekli mi yoksa iç kalite diyip direkt öyle mi ilerlemek lazımKendi PSU'larını üreten nadir firmalardan birisi. Attığım model o fiyat bandındaki en iyi ürün sayılır.
Bundan daha kaliteli modeli yok. Eğer dengi bir ürün isterseniz 5K gibi bir fiyat vermeniz lazım. Seçim sizin. Ya daha kalitesiz şık bir ürün alacaksınız ya da tam tersi.Hocam biraz görünüş düzgünlüğüde dikkatimi çekiyor bu fiyatta 750w bronze nzxt vb markalarda var en azından kabloları vs daha düzgün sarılı duruyor sizce bunu göz önünde bulundurmak gerekli mi yoksa iç kalite diyip direkt öyle mi ilerlemek lazım