Sensörü iyi zaten bataryası da bir o kadar iyi ağırlık desen sıfıra yakın çok hafif geldi belki eski mousedan kaynaklıdır bilemiyorum da.Bunu almaya karar verdim gibi hocam sensörü güzelmiş sanırım 1750 tl fiyat da güzel geldi bana teşekkür ederim tekrardan.
Boyutu çok büyük değil dimi hocam pençe şeklinde tutuyorum benim ufak ve hafif şuanki mouse, bir anda garip gelmesin büyük bir modelse falanSensörü iyi zaten bataryası da bir o kadar iyi ağırlık desen sıfıra yakın çok hafif geldi belki eski mousedan kaynaklıdır bilemiyorum da.
Üstteki değerler viper mini altta ki değerler A9 PLUSBoyutu çok büyük değil dimi hocam pençe şeklinde tutuyorum benim ufak ve hafif şuanki mouse, bir anda garip gelmesin büyük bir modelse falan
Tamamdır hocam teşekkür ederim sağolasın akşam alırım büyük ihtimalleÜstteki değerler viper mini altta ki değerler A9 PLUS
Uzunluk (Mouse)
118 mm
125 mm
Genişlik (Mouse)
54 mm
64 mm
Yükseklik (Mouse)
38 mm
40 mm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Razer Viper Mini vs VXE R1 SE+ - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
Hemen hemen aynı vxe r1 ile boyutları mavi renk olan senin mouse pembe diğer mouse buradan gözle anlayabilirsin.
Rica ederim.Tamamdır hocam teşekkür ederim sağolasın akşam alırım büyük ihtimalle
hangisini alacaksınTamamdır hocam teşekkür ederim sağolasın akşam alırım büyük ihtimalle
Hocam bu konuya katılmıyorum 8k hz gerçekten kendini fark ettiriyor fps konusunda düşürdüğünü biliyorum ama 700 den 600e düşmesi benim için sorun değil.8khz tamamen bir para tuzagidir. Bosa para vermeyin su sahte seylere. 1khz her zaman daha iyi
Eger islemcin 9800x3d filan degil ise zaten 8khz yi birak , 4khz de bile oyunlar da mikro takilmalar olur. Fare kablosuz modda 4-5 kat daha hizli batarya harcar ustune. Elimde asus rog keris ace 2 var ve hepsini denedim , 1khz daha stabil
Mchose a5 ultra çok daha mantıklı hocam hem malzeme kalitesi bakımından hemde mcu, switch ve encoder bakımından cok daha iyi mhcose, a9 plus ayrıca maks 1k hzAtk dragonplus a9 plus modeli gözüme güzel geldi hocam fikrim değişmezse akşama onu alırım gibi duruyor
Bütçeni söyle öneri yapayım kendim satıyorum diye demiyorum ama 1.5a a5 ultra çok çok daha mantıklı bilgin olsunHangi modellerine bakmalıyım hocam var mı tavsiyeniz