S26u mı beklenir s25u mu alınır

bellek ve ram fiyatlarını s26u fiyatını etkiler mi ne kadar olur

• 100-110k olur

• 90-100k olur

• 110k+ olur

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
samsungta telefon tablet not uygulaması birbirini eşitliyor mesela test çözerken yanımda tablet yokken telefondan çözmek istiyorum ya da ufak bir bilgi bakacağım zaman üstüne işaretleme de yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tıp bile kolay geliyor vay be. Maşşallah diyelim ne diyelim.
mühendislik kaybetti tıp kazandı

samsungta telefon tablet not uygulaması birbirini eşitliyor mesela test çözerken yanımda tablet yokken telefondan çözmek istiyorum ya da ufak bir bilgi bakacağım zaman üstüne işaretleme de yapabilirim

mühendislik kaybetti tıp kazandı
Şuan tabletiniz var o zaman anladığım kadarıyla doğru mu?

Kalemiziniz varsa ya da yanına kalem alıp kullanamaz mısınız?
onu kalemiyle birlikte kullanıyorum zaten ama 11 inç olduğu için cebime katıp götüremiyorum

Kalemiziniz varsa ya da yanına kalem alıp kullanamaz mısınız?
1765049784363.webp

s26u 512 gb için 90-100k bütçem var
ekrandaki ve işlemcideki farka ihtiyacım var aslında bir de en az 4-5 sene kendim kullansam dahi tekrar kendi ailemden birine veririm satmayı hiç düşünmüyorum
dram ve ssd krizleri ne kadar etkiler tahmini olan var mı bir anda 110k-120k olursa çok üzülürüm
Hocam ben olsam fiyat riskine hiç girmem zaten s25u dediğiniz cihaz en baba telefon tasarımı ne kadar hosuma gitmesede 😀

Bunu test etmeye çalışıp size döneyim
ara sıra tabletimin wifisi çekmiyor okulda mecburen bağlamak zorunda kalıyorum s23te bataryamı içiyor 3 saat ekran sürem oluyor ek olarak da mobil veri erişim noktası mesela eve geliyorum bi bakmışım %80 pil kullanmış
normalde 7-8 saatte 100 şarj yiyor telefon wifide kullanırsam mobil veride biraz daha kısa erişim noktası açarsam içmeye başlıyor

paü tıpta 1. sınıfım yksde biraz batırdım çalışmamın karşılığını alamadım kendi ilimde tıp yazdım

zoom aşırı önemli değil s23 bile yeterli oluyor ama daha net olsun diye istiyorum en büyük önceliğim not ve kalem şu an
Tip okuyan kaneki ken fanı mı 😅 doktor olduktan sonra karanlık işlerle uğraşmazsın diye ümit ediyorum. Türkiye içinde ghoul ile karşılaşırsan bana da haber ver gelirim 🤣🤣

Samsung üretici olduğu için bu duruma bağlı fiyat farkı olacağını sanmıyorum ama belli olmaz. Fiyat konusunu bir kenara alırsak S24U dan sonra S25U bekleneni veremedi, hatta tat kaçırdı (köşelerin yuvarlanması, s-pen den bt çıkarılması vs) bu yüzden S26U da biraz akıllanırsa güzel değişiklikler görebiliriz. Şahsen özellikle 6000-6500mah batarya görmek isterim ama samsung bu işi belli olmaz, s25u yı ısıtıp önümüze de koyabilir.
Şahsen köşelerin yuvarlanması çok daha iyi oldu bence o telefonu birinin kafasına vursak beyin kanamasından gider adam

Ya 1080p kullanmanın mantığı ne :D al qhd ekrana sanki çok fark var. Qhd fhd hd testlerine bak. Fark yok neredeyse pil tüketiminde. Spor araba alıp sağ köşeden gitmek falan bu. 85 20 olayıda balon ve ispatlandı yılda sadece %2 ekstra sağlık. Değmez.
Hocam testlere bakmıyorum ben kullanıyorum ve fark ediyorum. İş zamanları yanımda şarj edecek alan yok ise 1080 p ye alıyorum 1 1.3 saate kadar fark ediyor kendi kullanımım da
85 olayı da aynı ben test ettim ve memnunum. Siz öyle kullanıj :)
Çok bilmeyin ;)

Samsung tarafında keseyi düşünürsek bir eski modeli almak daha mantıklı 26 çıkınca 25 al derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,148
Üyeler
187,459
Son üye
Sparkles5004
Geri