Yardım Elimde iki adet fazla fan var PC’ye taktım ama hava akışı bozuluyor gibi böyle

Akadir41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
420
Psunun üstündeki ve ramlerin sağındaki fan sıvı soğutma alınca boşa çıktı bende oralara konumlandırdım sorun şu ki biri psuya üflüyor ekran kartının çekeceği havadan çalııyor biride kasanın kablo boşluğuna üflüyor sırf görüntü için böyle bırakmaya değer mi yoksa zararı olur mu alttaki ekran kartının fanına zarar verir diye düşündüm tersi yönlerde çalışıyorlar ya.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    834.6 KB · Hit: 52
Psunun üstündeki ve ramlerin sağındaki fan sıvı soğutma alınca boşa çıktı bende oralara konumlandırdım sorun şu ki biri psuya üflüyor ekran kartının çekeceği havadan çalııyor biride kasanın kablo boşluğuna üflüyor sırf görüntü için böyle bırakmaya değer mi yoksa zararı olur mu alttaki ekran kartının fanına zarar verir diye düşündüm tersi yönlerde çalışıyorlar ya.
Yukarıya ufleyecek şekilde yap, görüntü biraz kötü olur ama daha sağlıklı olur

Hocam iki fanıda aşağı koyamıyorumki ekran kartının güç kabloları çarpıyor bu sefer.
Fanı koyduktan sonra baksana bi, fanın kasası,yapraklara değmesine engeller diye düşünüyorum

Evet görüntü biraz sıkıntı. Ben de o yüzden Lian Li nin Strimer kablosunu almıştım. 2x8 pin. Senin ki 3 x8 bir de. Çok fazla kablo var.
Ben aslında o kablolardan ziyade fanların görüntüsüne takıldım zaten sleeved kablo almak istiyorum artık tavsiyeniz var mı o konuda uyacak bişi asianhorse vardı bitmiş wraithte üzüldüm bi tık.

Ben aslında o kablolardan ziyade fanların görüntüsüne takıldım zaten sleeved kablo almak istiyorum artık tavsiyeniz var mı o konuda uyacak bişi asianhorse vardı bitmiş wraithte üzüldüm bi tık.
fanlar birbirinden ayrı duruyor ve tabi reverse olsa daha güzel olur. ben sleeve hiç denemedim

fanlar birbirinden ayrı duruyor ve tabi reverse olsa daha güzel olur. ben sleeve hiç denemedim
Hocam bitişik olduğunda kasanın usb tarafından gelen kablosuna çarpıyor ve dışarı fırlıyor fan durmuyor bitişikte gözüme güzle gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,776
Üyeler
185,950
Son üye
BUGRA66
Geri