Sana haber gelene kadar biter stok. Ürüne gidip f5 atın. Ben de öyle aldımalmayacak olup da stok yenilemesine denk gelen olursa dm atabilir mi hayrına
2 saattir F5 atıyorum gelmiyor stokSana haber gelene kadar biter stok. Ürüne gidip f5 atın. Ben de öyle aldım
Ben 5 dk f5 le aldim 20:17 de. Gonderirlerse sansliyim o zaman2 saattir F5 atıyorum gelmiyor stok![]()
Kanka bende de kayıtlı değildi gittim istediğim bir ürün vardı ondan aldım bilerek kayıtladım sonra kartıben de de kayıtlı değildi nasıl yazdım ben de bilmiyorum kod vs geldi telefona hatta :d
trendyolda sipariş verdikten sonra kaydediyor :/Kartı kaydedin hızlı olmak istiyorsaniz.mumkunse 3d almayın. Kartı silersiniz sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu akşam alıp kargoya verilen var mı? Varsa saat kaçta satın aldınız?
18.16'da aldım 20.38'de verildi Aras ileKartı kaydedin hızlı olmak istiyorsaniz.mumkunse 3d almayın. Kartı silersiniz sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu akşam alıp kargoya verilen var mı? Varsa saat kaçta satın aldınız?
ikisinin linki var şu an onlara bakabiliyorum sadece diğerleri teknosada gozukmediginden, hayırlı olsun siz nereden aldınız hocamSana haber gelene kadar biter stok. Ürüne gidip f5 atın. Ben de öyle aldım
2. Sayfada bir arkadaş link atmıştı. O linke girince gelince haber ver diyor. O sayfayı yenileyin sürekli.ikisinin linki var şu an onlara bakabiliyorum sadece diğerleri teknosada gozukmediginden, hayırlı olsun siz nereden aldınız hocam
Alışveriş sırasında kaydetmek gerekmiyor. Hesap ayarları kayıtlı kartlardan alışveriş öncesi kaydedebilirsiniztrendyolda sipariş verdikten sonra kaydediyor :/