ahmetbirs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 565
+1 kral hatta konuyu hortlattın dedim herhalde kalem geldiHani abicim ne zaman geliyo bu kalem stoğu
+1 kral hatta konuyu hortlattın dedim herhalde kalem geldiHani abicim ne zaman geliyo bu kalem stoğu
Napiyim be abi gına geldi artık her gün kontrol ediyorum+1 kral hatta konuyu hortlattın dedim herhalde kalem geldiüzdün bizi ya
Talep var ama Xiaomi'nin yakın zamanda kalemi getirme niyeti yok gibi. Redmi Note 15 serisi ile getirirler demiştim getirmediler. Şubat ayına kaldı. Focus pen Pad 8 ile uyumlu olmaz ise bu kalem Mart'tan sonra bir daha gelmeyedebilir.Hani abicim ne zaman geliyo bu kalem stoğu
ocakta gelmez mi reisTalep var ama Xiaomi'nin yakın zamanda kalemi getirme niyeti yok gibi. Redmi Note 15 serisi ile getirirler demiştim getirmediler. Şubat ayına kaldı. Focus pen Pad 8 ile uyumlu olmaz ise bu kalem Mart'tan sonra bir daha gelmeyedebilir.
bu değil hocam focus penhangi kalem bilmiyorum ama redmi smart 1499 di sanırım 1-2 hafta önce vardı arkadaş aldı. Arkadaşa haber vermek için sepete atılıyor mu denemişim sepette kalmış öyle.
Alıntıyı görüntüle