Garantiye göndersene değişim için hocam.Benim aldığım tablette çok hafif bir eğrilik var. İsteyene aldığım fiyata verebilirim yoksa iade edeceğim. Biraz ben takığım böyle şeylere yoksa gözün çok göreceği bir şey değil.
Garantiye göndersene değişim için hocam.Benim aldığım tablette çok hafif bir eğrilik var. İsteyene aldığım fiyata verebilirim yoksa iade edeceğim. Biraz ben takığım böyle şeylere yoksa gözün çok göreceği bir şey değil.
Xiaomi Focus Pen'i mi.com'da 12 Kasım ve 7 Aralıkta stoklarda gördüm. Galiba ayda 1 kez stok giriyorlar ve 1-2 günde tükeniyor. Tahmini ocağın ilk haftasında ya da yılbaşı yüzünden ikinci haftasında gelir gibi. Saat kaçta geleceğini söylemem ama![]()
Saatini nerden biliyosun hep aynı saatte stok girilmiyorki. 19 kasımda da stok gelmiş.Xiaomi Focus Pen'i mi.com'da 12 Kasım ve 7 Aralıkta stoklarda gördüm. Galiba ayda 1 kez stok giriyorlar ve 1-2 günde tükeniyor. Tahmini ocağın ilk haftasında ya da yılbaşı yüzünden ikinci haftasında gelir gibi. Saat kaçta geleceğini söylemem ama![]()
maile bildirim geliyormun hocam haber ver desek sayfadaSaatini nerden biliyosun hep aynı saatte stok girilmiyorki. 19 kasımda da stok gelmiş.
Türk Telekom prime kullananlara idefix 300 tl kupon alarak indirimli alabilir![]()
Xiaomi Pad 7/7 Pro Focus Keyboard - idefix
Xiaomi Pad 7/7 Pro Focus Keyboard ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Tablet Klavyeleri ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Focus Keyboard arayan varsa bakabilir , ben satın aldım. Yetkili serviste teyit ettirdim , ürün TR garantili orijinal.
Fiyat ne olur hocam?Tableti sattığım için elimde kaldı. Yurtdışından yeni geldi sıfır kılıf. İçi kadife kaplı arkası sert malzeme. İsteyene aldığım fiyattan yardımcı olabilirim.
Nekkaa satisanTableti sattığım için elimde kaldı. Yurtdışından yeni geldi sıfır kılıf. İçi kadife kaplı arkası sert malzeme. İsteyene aldığım fiyattan yardımcı olabilirim.
uçpuçuqNekkaa satisan
Çohtur laovuçpuçuq
Hani abicim ne zaman geliyo bu kalem stoğuXiaomi Focus Pen'i mi.com'da 12 Kasım ve 7 Aralıkta stoklarda gördüm. Galiba ayda 1 kez stok giriyorlar ve 1-2 günde tükeniyor. Tahmini ocağın ilk haftasında ya da yılbaşı yüzünden ikinci haftasında gelir gibi. Saat kaçta geleceğini söylemem ama![]()