❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Benim aldığım tablette çok hafif bir eğrilik var. İsteyene aldığım fiyata verebilirim yoksa iade edeceğim. Biraz ben takığım böyle şeylere yoksa gözün çok göreceği bir şey değil.
Garantiye göndersene değişim için hocam.

özelden söylesen reis
Xiaomi Focus Pen'i mi.com'da 12 Kasım ve 7 Aralıkta stoklarda gördüm. Galiba ayda 1 kez stok giriyorlar ve 1-2 günde tükeniyor. Tahmini ocağın ilk haftasında ya da yılbaşı yüzünden ikinci haftasında gelir gibi. Saat kaçta geleceğini söylemem ama :)

Xiaomi Focus Pen'i mi.com'da 12 Kasım ve 7 Aralıkta stoklarda gördüm. Galiba ayda 1 kez stok giriyorlar ve 1-2 günde tükeniyor. Tahmini ocağın ilk haftasında ya da yılbaşı yüzünden ikinci haftasında gelir gibi. Saat kaçta geleceğini söylemem ama :)
Saatini nerden biliyosun hep aynı saatte stok girilmiyorki. 19 kasımda da stok gelmiş.

Focus Keyboard arayan varsa bakabilir , ben satın aldım. Yetkili serviste teyit ettirdim , ürün TR garantili orijinal.

Focus Keyboard arayan varsa bakabilir , ben satın aldım. Yetkili serviste teyit ettirdim , ürün TR garantili orijinal.
Türk Telekom prime kullananlara idefix 300 tl kupon alarak indirimli alabilir

Tableti sattığım için elimde kaldı. Yurtdışından yeni geldi sıfır kılıf. İçi kadife kaplı arkası sert malzeme. İsteyene aldığım fiyattan yardımcı olabilirim.

Ekler

• 45347.webp
    45347.webp
    2.3 MB · Hit: 104
  • 45353.webp
    45353.webp
    2 MB · Hit: 105
Hani abicim ne zaman geliyo bu kalem stoğu

Geri