❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Son düzenleme:
Ben bir türlü düzgün bir kılıf bulamadım tavsiyesi olan var mı

Ekran filmi

Kılıf

Bunlar 10 numara. Aldım, kullanıyorum. Ekran filmini özellikle ECR den alın. Teknetstore un ekran filminden pek memnun kalmamışlar.

Teknstkoredan almıştım kılıfı dağıtımda şu an. Ben cam almayacağım aktif kullandığım tablette de yok, orijinal hali her zaman daha iyi. Tablet zaten telefon gibi zırt pırt elde duran, düşen bir şey değil. Kılıfı da kapaklı zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala focus pen arıyorum bu arada ya :D

Son düzenleme:
Xiaomi Focus Pen'i mi.com'da 12 Kasım ve 7 Aralıkta stoklarda gördüm. Galiba ayda 1 kez stok giriyorlar ve 1-2 günde tükeniyor. Tahmini ocağın ilk haftasında ya da yılbaşı yüzünden ikinci haftasında gelir gibi. Saat kaçta geleceğini söylemem ama :)

Xiaomi Focus Pen'i mi.com'da 12 Kasım ve 7 Aralıkta stoklarda gördüm. Galiba ayda 1 kez stok giriyorlar ve 1-2 günde tükeniyor. Tahmini ocağın ilk haftasında ya da yılbaşı yüzünden ikinci haftasında gelir gibi. Saat kaçta geleceğini söylemem ama :)
Benim üstte attıklarıma bakabilirisin fiyatlarıda oldukça uygun.

Kanki bunlar dik durmuyor. Trendyol da ki daha kullanışlı gibi

Yeni hesap gerekir.
Dostlar ürünü bu fiyattan almak için Sheinden yeni hesap açıp e postayı doğrulayıp ve tercihleri tamamlayarak 120 puan almanız gerekmektedir ödeme aşamasında kargo garantisini kaldırıp %70 kuponu uygulayın 142TL'ye geliyor. Temudan daha pahalı alacağınıza buradan almanızı tavsiye ederim.
Hocam siz bu ürünü satın aldınız mı nasıl

Benim aldığım tablette çok hafif bir eğrilik var. İsteyene aldığım fiyata verebilirim yoksa iade edeceğim. Biraz ben takığım böyle şeylere yoksa gözün çok göreceği bir şey değil.

Ekler

• 44941.webp
    44941.webp
    255.2 KB · Hit: 158
Bu arada konudan bağımsız Hyper OS 3 güncellemesi geldi..Mi 15 ultra tel var daha ona bile gelmedi köftehor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,985
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri