Wifi li anakart mı yoksa harici mi?

SemAI

80+
Reaksiyon skoru
61
Arada 2-3bin TL lik fark olacak, wifi li anakart a 2-3bin fazladan vermeye değer mi, düşünceniz nedir?

wifi adaptörlü olunca, wifi li anakarttan eksik kalır bir yanı olur mu?

Arada 2-3bin TL lik fark olacak, wifi li anakart a 2-3bin fazladan vermeye değer mi, düşünceniz nedir?

Ayri adaptörlerin kalitelisi var onlardan alirsan gayet mantikli olur

İlla wifi kullanmanız gerekliyse pci express üzerinden bağlanan pci-e wifi kartı kullanın mümkünse. Aradaki 2-3 bin lira fark değmeyebilir ama tercih meselesi. Ben ethernet kablosundan şaşmam şahsen, oyunlarda en düşük pingi bu şekilde alıyorum

Wifinin dalgalanma kopma hız kaybını çekerim diyorsan 2 3 bin farka değmesene de alırsın yoksa gerekmiyor sırf wifi yazıyor diye biraz daha entegre diye artıyor fiyat

hocam usb li almalıyım, kasa ya monte edilen kartlardan mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman wifi siz alıyım hocam
Wifisiz ne işin var ki wifi ile cat6 yeterli pc için ha wifi lazım olursa alırsın bir tane dongle

Wifisiz ne işin var ki wifi ile cat6 yeterli pc için ha wifi lazım olursa alırsın bir tane dongle
modeme uzaktayım hocam, o yüzden ya wifi usb almam gerek yada kasaya monte edilen entegre
entegreler daha iyi bağlantı sunuyor diyorlar, ama usb mi alsam onu düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
modeme uzaktayım hocam, o yüzden ya wifi usb almam gerek yada kasaya monte edilen entegre
entegreler daha iyi bağlantı sunuyor diyorlar, ama usb mi alsam onu düşünüyorum
20m cat6 alamıyor musun?

alırım ama çok çirkin gözükmez mi, evde misafir varsa bilgisayarı açamam demek :D 20m çok iyi, fiyat da uygunmuş ama kablo geçecek kapılardan
Açık görünen yerlere kanal çek halının altından gönder gitsin kalın bir ürün alırsan ezilme kopmada olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,637
Üyeler
186,759
Son üye
haluk098
Geri