İşlemci İçin Hangi Termal Macunu Tercih Etmeliyim

yok hocam ya biraz para ayarlayıp fp bi sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum zaten. Fan değiştirmek başka macun başka :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu 4gr mesela kaç kullanımlık olur attığınız videodaki ayarda kullansam
yarım gram civarı gidiyordur bence, 1 gram gitse bile en az 4-5

bunu ince sürdüğümüzden daha az bile olabilir.

Olabilir hocam. en ince biçimde sürmek gerekiyor değil mi hocam pump out olmaması için
evet, 0.3 gram felan gider optimal olarak uygularsan. biraz fazla koydun diyelim olacağı 0.5 max

eline ulaştığı zaman yazarsın yardımcı olurum

evet, 0.3 gram felan gider optimal olarak uygularsan. biraz fazla koydun diyelim olacağı 0.5 max

Tamamdır hocam çok sağolun

yok hocam ya biraz para ayarlayıp fp bi sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum zaten. Fan değiştirmek başka macun başka :D

Hocam bu 4gr mesela kaç kullanımlık olur attığınız videodaki ayarda kullansam
HER KULLANIMDA 2 GR KULLANILMASI LAZIM SANIRIM (yanlış biliyomusum galiba)

Hocam ürün elime geldi sizin attığınız linkten aldım, linkte orijinal ürün ile sahte arasında ayrım yapılması için videoda koymuşlar fakat bana gelen ürün ne orijinal ürün diye gösterdikleri gibi ufak kutuda ne sahte ürün diye gösterdikleri gibi poşette nerden anlarım bunu. açıp sıkmam gerekiyor sanırım sahte olan katı koyu oluyormuş orijinal olan parlak sıvı oluyormuş.

TF8 TF7 MX6

Ürünü iade ettim hocam 1 yıldızlı puanlara baktım herkes sahte demiş katıymış kıvamı falan 90 derece altına hiç inmemiş bir sürü böyle şikayet var amazondan falan alırım olmadı.

HER KULLANIMDA 2 GR KULLANILMASI LAZIM SANIRIM (yanlış biliyomusum galiba)
Yok ağa uçma o kadar :D

Ürünü iade ettim hocam 1 yıldızlı puanlara baktım herkes sahte demiş katıymış kıvamı falan 90 derece altına hiç inmemiş bir sürü böyle şikayet var amazondan falan alırım olmadı.
Hocam anlaki olmuş ya, şimdi ben de inceledim. Hepsiburadanın saçma yorum sistemi...

Ben de benimkini hepsiden 200 lira ucuza almıştım bende orijinaldi

Hocam anlaki olmuş ya, şimdi ben de inceledim. Hepsiburadanın saçma yorum sistemi...

Hocam araştırıyorum şuanda bu mx serisinin orjinalini bulmak çok zor nerden alıcam ben çözemedim her yerde sahte yorumu var

Hocam teknobiyotik de daha uygun forumlarda resmi satıcısı falan demişler bu doğru mu bilginiz var mı

Geri