🔥İndirim Bedava 1GB - Bütün Hatlarda Geçerli 🔥

I Dug Two Graves

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
538
Ulan internetim bitti beleş bişeyler arıyordum bunu buldum çalışıyor. Deneyip alabilirsiniz.
1 Mesajlar bölümüne gir
2 KAZANKAZAN yaz → 6610 numarasına gönder
3 Gelen SMS’teki linke tıkla, hediyeni kap!
Bilgilendirme:
- Kampanya sınırlı süreli olabilir, hızlı davranın
- FreeByte bakiyenizle internet kullanımı yapabilirsiniz.
- Her hat için tek seferlik geçerli olabilir
🍀 Deneyenler yorumlara yazsın, internet geldi mi görelim!

Türk Telekomlulara da 5 GB veriyormuş güvenli mi bu? Gerçi ihtiyacım yok zaten 60 GB'ı dahi bitiremiyorum.

Türk Telekomlulara da 5 GB veriyormuş güvenli mi bu? Gerçi ihtiyacım yok zaten 60 GB'ı dahi bitiremiyorum.
Niye güvenli olmasın kanka. Genel kampanya gibi bisey sanırım bilemiyorum fakirlikten buldum buny da

• Üzgün
Reaksiyonlar: Ascl
60GB nasıl bitireceksin zaten, eskiden ev internetlerinde 30GB kota vardı millet onunla idare ediyordu.

2005 te 4gb ev neti almıştık 1 ayda kullan kullan bitmiyordu 🤣🤣

Aynı dönemler ttnet kullanıyordum 256 bit amma sınırsız :) bir filmi 10 saatte indiriyordum pc sürekli açıktı neredeyse

2007'de de aynı kotalı internet almıştık. Çabuk bitiyordu hatta kota aşım diye gacırt diye geçiriyorlardı.

60GB nasıl bitireceksin zaten, eskiden ev internetlerinde 30GB kota vardı millet onunla idare ediyordu.
''Eskiden'' o zaman ki tüketim ve bant genişliği başkaydı ve yine bitiyordu sonra berbat yavaşlıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,468
Üyeler
186,895
Son üye
xOzy
Geri