Babamı ikinci kediye nasıl ikna ederim

burak0756

80+
Reaksiyon skoru
51
Açık lisede okuyorum hep evdeyim neredeyse 2 3 aydır ben evde değilken kardeşim oyun oynatıyordu ilgileniyordu çalışıyor artık bende 2 3 gün sonra biyerde işe başlayacam evde 10 12 saat yalnız kalacak diye bir kedi daha sahiplenmek istiyorum yok diyor süslü benim kızımda üzerine gül koklamamda değişik şeyler söylüyor anlamıyor beni çokta seviyor kedileri hayvanları ama bir türlü ikna edemedim birgün tutup getircem kediyi o olcak sizce ne yapmalıyım

Sahiplenmek istediklerimde cins falan değil veterinerde buldum kuyruğu kesilmiş kısır 5 6 aylık bir erkek tekir sokakta bulup iyileştirmişler sahiplendiriyorlar

hocam bizde 2. kedi denedik surekli kavga ettiler bence alisma surecinde evde olsaniz daha iyi olur alisacaklar mi o da kesin degil

hocam bizde 2. kedi denedik surekli kavga ettiler bence alisma surecinde evde olsaniz daha iyi olur alisacaklar mi o da kesin degil
İkisi ilk zamanlar zaten ayrı kalcaklar sadece kapı altından birbirlerini koklasınlar kokularına alışsınlar diye sonrasında akşamları birleştirip yanlarında oturcam bekliycem öyle devam ederim birkaç gün en sonunda boş olduğum günlerde salcam ikisinide izliycem napıyolar baktım sorun yok birleştircem

Konudan alakasız ilk kediyi nasıl ikna ettiğini sorabilir miyim?
Benimde hergun beslediğim bir sokak kedim var ama annem asla izin vermiyor eve almaya. O gelirse ben giderim yakarım lan bu evi diyor

Konudan alakasız ilk kediyi nasıl ikna ettiğini sorabilir miyim?
Benimde hergun beslediğim bir sokak kedim var ama annem asla izin vermiyor eve almaya. O gelirse ben giderim yakarım lan bu evi diyor
Sorunlarım vardı kendimi eve kapatmıştım hiç çıkmıyordum babama kedi sahiplenelim mi dedim olur sanada arkadaş olur yalnız kalmazsın evde dedi 2 gün sonrada sahiplendik.

Sorunlarım vardı kendimi eve kapatmıştım hiç çıkmıyordum babama kedi sahiplenelim mi dedim olur sanada arkadaş olur yalnız kalmazsın evde dedi 2 gün sonrada sahiplendik.
Keşke bizde de öyle olsa

Keşke bizde de öyle olsa
ailenden başka birini ikna etsen beraber getirseniz cidden evi yakıp terk edecek değil ya eğer böyle dinine çok bağlı biriyse instagramdan kedi bakmakla ilgili dini videolar at yada al eve getir ne yapabilirki en fazla

Anneni tanımadığımdan böyle diyebiliyorum sen daha iyi biliyorsundur tabi bizimki olurda demiyordu olmazda demiyordu evi tüy dolduracak diyip duruyordu sadece birkaç ay önce annemle yaşarken süslüye elinde su içiriyordu süy falanda sorun etmiyordu kişiye göre değişir

Geri