❌İndirim Bitti! 9070 32 ram 7500f 53.8K

tek gönderirse sana para iadesi/ muadil gönderimi yapmak zorunda zaten
sipariş ettim sipariş onaylandı maile satın aldığım parçaların taslağı geldi orda ram 2 adet gözüküyor
Sistem demonte geliyor bildiğim. Kutulu yani. İade edebilme durumu var yani
Kadir gibi bende maile baktım orada da tüm ürünler 1 adet, ram 2 adet yazıyor. Ekran kartı en ucuz 40k, ram en ucuz 22k şu anda ekran kartı+ram parasına kaliteli kasa+psu+1tb m2+giriş swviye amd işlemci ve anakart aldım mutluyum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cw çok diye yakınan çok insan var bende yok
Umarım bende de Çıkmaz. Çok yakışıklı bir ekran kartı

Kadir gibi bende maile baktım orada da tüm ürünler 1 adet, ram 2 adet yazıyor. Ekran kartı en ucuz 40k, ram en ucuz 22k şu anda ekran kartı+ram parasına kaliteli kasa+psu+1tb m2+giriş swviye amd işlemci ve anakart aldım mutluyum :D
Hayırlı olsun hocam. Ben iptal ettim.Elimde sistemim vardı. Al satla uğraşmak istemedim. Zaten laptop almıştım. Gereksiz harcama yapmayalım.İhtiyacı olan alsın.

Hayırlı olsun hocam. Ben iptal ettim.Elimde sistemim vardı. Al satla uğraşmak istemedim. Zaten laptop almıştım. Gereksiz harcama yapmayalım.İhtiyacı olan alsın.
Ben de eski sistemi satmaya çalışacağım veya bilmiyorum iptal edebilirim. Şu ram krizi olayından ötürü aldım 2029 a kadar anlaşma mı ne vardı gözüm korkuyor. Ekran kartı fiyatları çıkarsa sıkıntı vs.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım bende de Çıkmaz. Çok yakışıklı bir ekran kartı
açık ara en güzel gözüken 9070 xt bence de

bu şekilde alsam 74kya denk geliyor nasıl sizce uygun mu
1766873917550.webp

bu şekilde alsam 74kya denk geliyor nasıl sizce uygun mu
Alıntıyı görüntüle

7800x3D özelleştirmesi gereksiz pahalı, 7500F ile sipariş et sonra işlemciyi 4.5-5K aralığına okutup taksitle 7800x3D al. 7800x3D kullanacaksan anakartı da B650 Gaming Plus WiFi seçmeni öneririm ya da yine gelen A620'yi satıp orta segment bir B850 falan çekersin çünkü anakart özelleştirmesi de f/p değil

7800x3D özelleştirmesi gereksiz pahalı, 7500F ile sipariş et sonra işlemciyi 4.5-5K aralığına okutup taksitle 7800x3D al. 7800x3D kullanacaksan anakartı da B650 Gaming Plus WiFi seçmeni öneririm ya da yine gelen A620'yi satıp orta segment bir B850 falan çekersin çünkü anakart özelleştirmesi de f/p değil
7800x3d ye neden b650 vs. Şart hocam peki?

dediğin yöntemle uğraşmaz arkadaş hocam 2.el alıp satma vs derken çok uzun süren işlemler, rx 9070 xt hangi model önerindir ve b650 gaming plus +6k ekliyor gerekli midir

dediğin yöntemle uğraşmaz arkadaş hocam 2.el alıp satma vs derken çok uzun süren işlemler, rx 9070 xt hangi model önerindir ve b650 gaming plus +6k ekliyor gerekli midir

Kendi bilir hocam hiç uğraşmak istemiyorsa özelleştirip alsın o zaman, 9070 XT Nitro tepe modeldir onu seçebilir aşırı fark oluşmuyorsa. PSU da yeterli gibi görünüyor 9070 XT için

Kendi bilir hocam hiç uğraşmak istemiyorsa özelleştirip alsın o zaman, 9070 XT Nitro tepe modeldir onu seçebilir aşırı fark oluşmuyorsa. PSU da yeterli gibi görünüyor 9070 XT için
maaşı yüksek olduğu için eleman 2-3k nın derdinde değil :D , tamamdır anakartı da yükseltip sistemi alıyoruz teşekkürler

maaşı yüksek olduğu için eleman 2-3k nın derdinde değil :D , tamamdır anakartı da yükseltip sistemi alıyoruz teşekkürler

Şükür benim de gelirim fena değil ama bırak 2 bini, 200 lira indirim görsem aldığımı iptal edip yeniden sipariş geçerim tercih meselesi :D hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,728
Üyeler
189,710
Son üye
lDesign
Geri