Yardım Hangi soğutucuyu almalıyım yardım gerekli

Gagafa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
107
Selam arkadaşlar
öncelikle işlemcim Ryzen 5 7500 f
Kasam segotep radiant fotoğrafdaki
Şimdi arkadaşlar aklımda sıvı soğutma ve kule tipi hava soğutma var ben estetik olarak güzel gözükmesini istiyorum hem de performans geride kalmasın ama kule tipleri daha uzun ömürü ve Performanslı ama kasaya çok sırıtacağını düşünüyorum o yüzden sıvı soğutma alayım dedim aklımda Olan soğutmalar

Thermalright frozen edge 360 mm
Thermalright frozen war frame 240 mm
Thermalright phantom sprit

Şimdi aslında uzun ömürlü olmasını isterim ama sıvı soğutma 3-4 yıl götürecekse sıvı soğutma alayım çünkü kule tipi çok sırıtır beyaz kasa birde ama performans ömür olarak iyi yukarıda saydığım 3 soğutmadan hangisini almam gerek war frame LCD ekranı beni biraz çekti ama soğutması nasıl bilgim yok diğer soğutma bunlardan çok geridemi

Ekler

• IMG-20251229-WA0003.webp
    IMG-20251229-WA0003.webp
    219.4 KB · Hit: 27
Kule tipi bu kasada cama kadar yapışır, ekran kartından ve soğutucudan anakartı bile zor görürsün hocam. Bence de görselliğe önem veren birisi için sıvı soğutma daha mantıklı.

Kule tipi bu kasada cama kadar yapışır, ekran kartından ve soğutucudan anakartı bile zor görürsün hocam. Bence de görselliğe önem veren birisi için sıvı soğutma daha mantıklı.
Peki hocam bu saydığım iki sıbı soğutmadan hangisini alayım 360mm olanın performans
Daha iyidir tabi de diğerinde LCD ekran var güzel durur diye düşündüm arada sağ kadar performans farkı yok ise sizin öneriniz varmı hocam nasıl bir şey yapayım

Peki hocam bu saydığım iki sıbı soğutmadan hangisini alayım 360mm olanın performans
Daha iyidir tabi de diğerinde LCD ekran var güzel durur diye düşündüm arada sağ kadar performans farkı yok ise sizin öneriniz varmı hocam nasıl bir şey yapayım
argb onemli mi sizin icin

kasan destekliyorsa edge al hocam.
Desteklekliyor diye biliyorum hocam üst olmassa ön tarafa yaparım edge mi alayım aralarında kaç derece fark olur hocam 5 6 derece falanda war frame çok şık durur diye düşünüyorum ama performans olarak çok fark varsa edge yine vereyim

Bende peerles assassin 120 kule tipi var. Arkadaşın dediği gibi kasaya yapışıyor. Ben sessizlik için kule tipi aldım ama öğrendiğime göre sessiz sıvı soğutmalar da varmış, şimdi olsa sıvı soğutma alırdım anakart ve diğer bileşenler daha güzel görünsün diye.

Ekler

• kasa düz.webp
    kasa düz.webp
    243 KB · Hit: 16
Bende peerles assassin 120 kule tipi var. Arkadaşın dediği gibi kasaya yapışıyor. Ben sessizlik için kule tipi aldım ama öğrendiğime göre sessiz sıvı soğutmalar da varmış, şimdi olsa sıvı soğutma alırdım anakart ve diğer bileşenler daha güzel görünsün diye.
Öncelikle hocam çok güzelmiş kasanız baya güzel sıvı soğutma çok güzel dura bilirmiş dediğiniz gibi bende o zaman sıvı soğutmaya yöneleyim cama yapışırsa çok rahatsız bir görüntü verir kasa küçük zaten benim

Öncelikle hocam çok güzelmiş kasanız baya güzel sıvı soğutma çok güzel dura bilirmiş dediğiniz gibi bende o zaman sıvı soğutmaya yöneleyim cama yapışırsa çok rahatsız bir görüntü verir kasa küçük zaten benim
sağol en güzeli senin olsun.

Geri