- Konu Sahibi Konu Sahibi
Listede sıralama yapsanız 2. 3. Olarak ne alırdınız veya özellik olarak hangisi iyiGameRaider K1 HE almanızı öneririm.
Listede sıralama yapsanız 2. 3. Olarak ne alırdınız veya özellik olarak hangisi iyiGameRaider K1 HE almanızı öneririm.
Çok hardcore bi beklentim yok. Kullanışlı ve oyunlarda sorun yaratmayacak arıyorum. Gameraider K1 He önerdi çoğu kişi. Gamınggende satıştagameraider duymadım hiç
insanların abarttığı kadar farkları olduğunu sanmam beğendiysen al geç hocamÇok hardcore bi beklentim yok. Kullanışlı ve oyunlarda sorun yaratmayacak arıyorum. Gameraider K1 He önerdi çoğu kişi. Gamınggende satışta
Teşekkür ederiminsanların abarttığı kadar farkları olduğunu sanmam beğendiysen al geç hocam
merhaba bu klavyede bastırdığımız zaman hareket etme gibi bir sorun oluyor mu plastiğinden dolayı öyle bir şey duymuştumda birde switchlerden hangisi alınmalı air esport gibi modeller var en iyisi hangisiAttığınız modeller ACE68'in Switch, PCB ve Scanrate kalitesinde değil. Belki HE68. 100 TL daha çıkın ACE68 alın geçin.