Sistemimde ne geliştirmeliyim

Reaksiyon skoru
0
merhabalar yakında parca değişcem ne değişmeliyim anakartım b450 s2h şuanki işlemcim ryzen 5 5500 ekran kartım 4060 eagle 8gb oc DDR 16gram kulanıyorum ne değişmemi önerirsiniz oyunlarda kasma olmadan rahat akıcı oynamak istiyorum benim düşüncem işlemciden yana

İşlemci 5600 yapılır. Ekran kartı ne tür oyunlar oynadığınıza göre bağlı.

merhabalar yakında parca değişcem ne değişmeliyim anakartım b450 s2h şuanki işlemcim ryzen 5 5500 ekran kartım 4060 eagle 8gb oc DDR 16gram kulanıyorum ne değişmemi önerirsiniz oyunlarda kasma olmadan rahat akıcı oynamak istiyorum benim düşüncem işlemciden yana
5800x üstüne güzel bir soğutucu + 4070 4070 ti gibi bir ekran kartı ramden yana doluluk varsa ddr4 16x2ye geç tabi bunlara psu yetiyorsa m2 var mı yoksa 1 tb m2

butce ne kadar

elındekı ekran kartını ve ıslemcıyı cıkarıp sagutma da ıyıse ıkıncı elden temız 5700x3d ve sıfır 9060xt cekebılırsın
saol şimdi hesaplıcam ona göre kendime bütce ayıtırıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe yazmadığın için yapabileceğin max yükseltmeyi yazdım ayrıca orada 16x2 yazıyor yani 32lik kit
benim hatam pardon toplam 16 bütcemde 20k belki cıkabilirim üstüne

elındekı ekran kartını ve ıslemcıyı cıkarıp sagutma da ıyıse ıkıncı elden temız 5700x3d ve sıfır 9060xt cekebılırsındi

hatta anakartıda sıfır a520 alsan b450den daha ıyıdır o cok bısey degıl zaten

@ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ nin dediği yükseltme iyi olur ama vrami çıplak anakarta 5700x3d takılır mı bilmiyorum ısınınca throttle derdin olabilir

@ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ nin dediği yükseltme iyi olur ama vrami çıplak anakarta 5700x3d takılır mı bilmiyorum ısınınca throttle derdin olabilir
hocam aynı anakartta 5700x3d kullanan arkadasım var sıkıntısı yok valla

dikatsiz okumuşum şuanlık elimde sogutucam yok
hocam o zaman su anlık saddece anakart ve sogutmaya para ver bıraz zaman gectıkten sonra ıslemcı ve ekran kartını yukseltrısın

Geri