Sistemimde ne geliştirmeliyim

Üstüne bir peerless assasins taktı mı bir şey olmaz işlemci anlamında da vrame bakmak gerek zamanında dert edenler çoktu
dandık bı markanın 2 fan 2 bakır bloklu bı soguttucuyla kullanıyordu

hocam aynı anakartta 5700x3d kullanan arkadasım var sıkıntısı yok valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o zaman su anlık saddece anakart ve sogutmaya para ver bıraz zaman gectıkten sonra ıslemcı ve ekran kartını yukseltrısın
anakart değişince yüklü olan oyunlarım yada dosyalarım gidiyomu

benim kafamda şöyle var güzelbi sogutucu sonra ya anakartı yada işlemciyi temiz 2. el getirim 3 nüde haletmiş olurum diye düşünüyorum mantıklımı

şanslı mı yoksa -10 derece evde mi oturuyor onu düşünüyorum :D
70lerde tutuyordu ıslemcıyı

benim kafamda şöyle var güzelbi sogutucu sonra ya anakartı yada işlemciyi temiz 2. el getirim 3 nüde haletmiş olurum diye düşünüyorum mantıklımı
ilk önce anakartını değiştirisen dosyaların gitmez dosyalarn ssd de işlemciyi 5700x3d yapamazsan 5700x falan yapmak daha ıyı ama hatta anakartta degıstırmeden ıslemcıyı 5600 yap 5700x le arasında cok fark olmayacak gpu agırlıklı oyunlarda 5500 fazladan kalıyor onuda satarsın bı sogutucu alırsın ekran kartınıda 9060xt falan alıp mıs gıbı keyfıne bakarsın

70lerde tutuyordu ıslemcıyı

ilk önce anakartını değiştirisen dosyaların gitmez dosyalarn ssd de işlemciyi 5700x3d yapamazsan 5700x falan yapmak daha ıyı ama hatta anakartta degıstırmeden ıslemcıyı 5600 yap 5700x le arasında cok fark olmayacak gpu agırlıklı oyunlarda 5500 fazladan kalıyor onuda satarsın bı sogutucu alırsın ekran kartınıda 9060xt falan alıp mıs gıbı keyfıne bakarsın
ekran kartı 20klardan başlıyo daha ii önerceğin varmı biraz daha az

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri