Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d işlemci için anakart önerisi

Gigabyte B850M Force bu model daha güzel gözüktü gözüme hem fiyat açısından işlemciye param kalıyor ama satıcının puanı çok düşük güvenemedim
Ben 10 faz 50a olarak biliyorum o modeli yanlışım varsa düzeltirler. Çok boş bir anakart ama arada da 4500 fiyat farkı var ondan dolayı bir şey diyemeyecem.

Anakart kişisel tercih ve kullanıma göre seçilecek bir parça adam dümdüz anakart istiyorum yazmış, fıkra olacak kadar komik bir post.

Anakart kişisel tercih ve kullanıma göre seçilecek bir parça adam dümdüz anakart istiyorum yazmış, fıkra olacak kadar komik bir post.
tercih olarak 3 adet m2 ssd çıkışı yetiyor bana sadece anlatmak istediğim gelişmiş anakart alırsam psu da değiştirmem gerekiyor çünkü 4+4 şeklinde var benim için işlemciyle ilgili problem yaşamadan stabil çalışacak anakart lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel parçalarınız neler alacak parçalarınız neler?Total bütçe nedir?
güncel bir parçam yok hocam am4 sistemimi satıp geçecem kullanmak istediğim b850 anakart işlemci olarak ryzen 7 7800x3d veya 9700x bu işlemcilerle sorun yaşamayacağım anakart ve cl 30 değerinde ram kullanmak istiyorum araştırma yapıyorum fikir almak için yazıyorum burayada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://hizliresim.com/14fjg0x bu anakartı aldığım zaman sadece bu girişlere güç verebiliyorum diğer taraf boşta kalıyor

Son düzenleme:
tercih olarak 3 adet m2 ssd çıkışı yetiyor bana sadece anlatmak istediğim gelişmiş anakart alırsam psu da değiştirmem gerekiyor çünkü 4+4 şeklinde var benim için

https://hizliresim.com/14fjg0x bu anakartı aldığım zaman sadece bu girişlere güç verebiliyorum diğer taraf boşta kalıyor
O port 380W'dan fazla güç verebiliyor. Senin kullanacağın işlemci 65W güç harcayan bir işlemci yani tek slotu kullanmanda sorunyok. PSU'nda 600W kaliteli bir PSU. 4070S almayı düşünüyorum demişsin, o kart da güçlü bir kart değil az enerji harcıyor, PSU'n her türlü yeter. Anakart olarak da TUF B650-E Wi-Fi olabilir hem fiyatı ucuz hem performanslı.

O port 380W'dan fazla güç verebiliyor. Senin kullanacağın işlemci 65W güç harcayan bir işlemci yani tek slotu kullanmanda sorunyok. PSU'nda 600W kaliteli bir PSU. 4070S almayı düşünüyorum demişsin, o kart da güçlü bir kart değil az enerji harcıyor, PSU'n her türlü yeter. Anakart olarak da TUF B650-E Wi-Fi olabilir hem fiyatı ucuz hem performanslı.
teşekkür ederim değerli bilgilerinizden dolayı bu işlemci yerine 9700x nasıl olur fps ve hikayeli oyunlarda 2k kullanmayı düşünüyorum

b850 arasındaki fark nedir

b850 arasındaki fark nedir
Aynı chipset bi fark yok sadece Pcie 5.0 standart haline getiriyor o da attığım anakartta olması lazım. Ekstra para vermeye gerek yok. 9700X yerine 7800 tercih ederim.

Aynı chipset bi fark yok sadece Pcie 5.0 standart haline getiriyor o da attığım anakartta olması lazım. Ekstra para vermeye gerek yok. 9700X yerine 7800 tercih ederim.
çok teşekkür ederim anakartı ve işlemciyi alıyorum geriye ram kalıyor sizce onları ne almam gerekir
birde fiyat açısından şu anakart var gigabyte b850m force

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri