Shein indirimli ürünler

10lu siyah elektrik bantı

Japon yapıştırıcı için kullandığım kaplardan. Kullanışlı:

7 Ocakta Temu'dan 7 sipariş vermişim. 2 tanesi yarın teslim edilecek. 2 tanesi uçak haraket halinde. 3 tanesi Çin'de depoda. Arkadaş hepsini uçağa koy gelsin işte :D

7 Ocakta Temu'dan 7 sipariş vermişim. 2 tanesi yarın teslim edilecek. 2 tanesi uçak haraket halinde. 3 tanesi Çin'de depoda. Arkadaş hepsini uçağa koy gelsin işte :D
temuda yeni üyelere avantajlı bir kampanya var mı shein gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu alın bence pille çalışan nadir ürünlerden

belki 50 siparişim olmuştur sheinden yinede konuya ne zaman baksam alıcak bişey çıkıyor ama bu saatten sonra sıkıntı çıkar gibi alınmaz. (62 siparişmiş toplam)

Bugün ve yarın son siparişlerinizi verebilirsiniz , gümrükte abartıldığı kadar bir yığılma olacağını sanmıyorum Aliexpress kargolarım her zaman ki gibi toplam 2 günde girip çıktı.

Bugün ve yarın son siparişlerinizi verebilirsiniz , gümrükte abartıldığı kadar bir yığılma olacağını sanmıyorum Aliexpress kargolarım her zaman ki gibi toplam 2 günde girip çıktı.
sheinde nedense bir problem var bu forum harici kullanan da görmedim halbuki

artık yeni hesaplarıma kupon vermiyor sadece yüzde 10 veriyor sizde de öyle mi

The plane arrives at the destination airport 7 ocak sabah 7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir ürünüm de 9'unda aynı şekilde havaalanına geldi öylece bekliyor 5 tanecik pipet kapağı avcumdan küçük :D şu an vergi dayamak için hiçbir şeyi teslim etmeyip bekletiyorlar gibi gözüküyor
Bende de dün 14 Ocak "uçak varış havaalanına varır" demişte bakalım kaç gün sürecek gümrük işlemleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,798
Üyeler
187,732
Son üye
Karakuzuu
Geri