DejavuKing
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 520
Bu ürünün resminde yazan 6000 counts ne demek oluyor, bilgisi olan var mi?
Hocam bildiğim kadarıyla içindeki devrenin veya dirençlerin ömrü. 6000 sayım ömrü var yani ama hangi parça için onu tam olarak bilmiyorum.Bu ürünün resminde yazan 6000 counts ne demek oluyor, bilgisi olan var mi?
Yok pilliİçinde batarya varsa gelmiyor. Projeksyon sipariş verdim geri döndü gümrükten.
Bu ürünün resminde yazan 6000 counts ne demek oluyor, bilgisi olan var mi?
Hassasiyet mi
Hocam yeni hesap açınca 120 puan geliyor bunu nasıl artırabiliriz neler yaparak.Hocam ben 4 haftadır biriktiriyorum. 172 TL'ye UGREEN nin adaptörünü almak istiyorum şu an 269 puanım var ve 96,50 TL'ye düşüyor nereye kadar gideceğini bilmiyorum ama fiyatı sanırım bir yüzde kadar düşürebilirsiniz puanlarla o oranı tam bilmiyorum. Örnek olarak şöyle bir bilgi verebilirim UGREEN PD240W model kablo 78,43 TL'den 23,79 TL'ye düşüyor ve 130 puan harcıyor. Vergi dahil fiyatı 38,06 TL'ye düşüyor. Bugün ürünlerimi incelediğimde kargo garantisi kalkmış gözüküyor.
Her hafta başı kuponlar yenileniyor.
doğrulama yı bi türlü gecemiyorum neden olmuyorYeni üyelere özel + puanlarla 271 TL
271TL -NJTY T5 Dijital Multimetre(Termometre+Fener+Duvar arkası elektrik tespiti)
Hocam mail ve tercihleri tamamladıktan sonra sadece günlük giriş yaparak puan alabilirsiniz.Hocam yeni hesap açınca 120 puan geliyor bunu nasıl artırabiliriz neler yaparak.
ben de ayni fikirdeyim. auto modellerde gecikme cok fazla oluyor, ayrica istedigin modda olcum yapmamakta israr edebiliyorlar bazen
Manuel almak hız açısından daha iyi olmaz mı ne farkları var S18D ile bunun