🔥İndirim 271TL -NJTY T5 Dijital Multimetre(Termometre+Fener+Duvar Arkası) - SHEIN

samuraikek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
594
Vergi dahil mi hocam yoksa ekstradan vergi çıkıyor mu

Vergi dahil mi hocam yoksa ekstradan vergi çıkıyor mu
Hocam vergi dahil fiyatı. 121 puan ile bu fiyata düşüyor. Bende 269 puan var 183 e düşüyor eğer vaktiniz var ise puan toplayıp daha da ucuza alabilirsiniz. Hafta başına ortalama 30 ila 45 puan alıyorsunuz.( Her hafta sabit değil 1+3+3+10+5+5+10 şeklinde başlıyor çoğu hesap yani benim açtığım hesaplar)

Rt-809h da uyguna düşürsek çinli sitelerden çok iyi olmakta hiç denk gelmedim
Hocam vergi dahil fiyatı. 121 puan ile bu fiyata düşüyor. Bende 269 puan var 183 e düşüyor eğer vaktiniz var ise puan toplayıp daha da ucuza alabilirsiniz. Hafta başına ortalama 30 ila 45 puan alıyorsunuz.( Her hafta sabit değil 1+3+3+10+5+5+10 şeklinde başlıyor çoğu hesap yani benim açtığım hesaplar)

Hocam kargo garantisi seçmek gerekiyor mu acaba? Ben seçince 352 tl oluyor.
Hocam seçmeniz kargonuzun belki elinize erken ulaşmasını sağlar o kadar başka bir şeye yaradığını sanmıyorum. Bugüne kadar 20 den fazla sipariş verdim hepsinde kargo garantisini kapatmıştım.

Hocam %70 indirim kuponu sürekli yenileniyor mu ilk alışverişi yapana dek? Ben yenilenmez diye puan kasmadım

alişverişi sanal kart ile yapın güvenlik için

Hocam %70 indirim kuponu sürekli yenileniyor mu ilk alışverişi yapana dek? Ben yenilenmez diye puan kasmadım
Hocam ben 4 haftadır biriktiriyorum. 172 TL'ye UGREEN nin adaptörünü almak istiyorum şu an 269 puanım var ve 96,50 TL'ye düşüyor nereye kadar gideceğini bilmiyorum ama fiyatı sanırım bir yüzde kadar düşürebilirsiniz puanlarla o oranı tam bilmiyorum. Örnek olarak şöyle bir bilgi verebilirim UGREEN PD240W model kablo 78,43 TL'den 23,79 TL'ye düşüyor ve 130 puan harcıyor. Vergi dahil fiyatı 38,06 TL'ye düşüyor. Bugün ürünlerimi incelediğimde kargo garantisi kalkmış gözüküyor.
Her hafta başı kuponlar yenileniyor.

Yeni üyelere özel + puanlarla 271 TL
271TL -NJTY T5 Dijital Multimetre(Termometre+Fener+Duvar arkası elektrik tespiti)

ben yeni hesap açtım hiç puanım yok hemen puan toplayabileceğim bir yöntem var mı , 370 e geliyor her türlü alıcam az daha düşer belki :D
Bir de kredi kartı girmem sorun olur mu site güvenilir gibi duruyor ama

İçinde batarya varsa gelmiyor. Projeksyon sipariş verdim geri döndü gümrükten.

İçinde batarya varsa gelmiyor. Projeksyon sipariş verdim geri döndü gümrükten.
Hocam pilli model arkadaşın attığı.
ben yeni hesap açtım hiç puanım yok hemen puan toplayabileceğim bir yöntem var mı , 370 e geliyor her türlü alıcam az daha düşer belki :D
Bir de kredi kartı girmem sorun olur mu site güvenilir gibi duruyor ama
Hocam Shein uygulamasına girdiğinizde sağ altta profil var basıyorsunuz ardından isminizin hemen altında puan kısmı var bastığında giriş yap yazar ve 1 puan ila 3 puan verir ardından daha fazla al yazar bu sefer bastığınızda 2 tane görev olur mail doğrulama ve tercihleri tamamlama bu görevleri yapınca 120 küsur puanınız olur. Puanlar her gün giriş yapıp o yerden aldıkça artar, kuponlar ise her hafta verilir(1 kere kullandıktan sonra sıfırlanır yeni kupon için yeni hesap lazım).
Kredi kartı konusunda olursa sanal kart daha iyi olur ama bugüne kadar banka kartları ile alışverişim oldu bir sorun çıkmadı. Her ne kadar sorun çıkmasada Çin menşeli sitelere hiçbir zaman güven olmaz iflasını verir vermez bilgileri satar falan yani zor ama imkansız değil.

Hocam pilli model arkadaşın attığı.

Hocam Shein uygulamasına girdiğinizde sağ altta profil var basıyorsunuz ardından isminizin hemen altında puan kısmı var bastığında giriş yap yazar ve 1 puan ila 3 puan verir ardından daha fazla al yazar bu sefer bastığınızda 2 tane görev olur mail doğrulama ve tercihleri tamamlama bu görevleri yapınca 120 küsur puanınız olur. Puanlar her gün giriş yapıp o yerden aldıkça artar, kuponlar ise her hafta verilir(1 kere kullandıktan sonra sıfırlanır yeni kupon için yeni hesap lazım).
Kredi kartı konusunda olursa sanal kart daha iyi olur ama bugüne kadar banka kartları ile alışverişim oldu bir sorun çıkmadı. Her ne kadar sorun çıkmasada Çin menşeli sitelere hiçbir zaman güven olmaz iflasını verir vermez bilgileri satar falan yani zor ama imkansız değil.
Pilli ise gelir.

Geri