Shein indirimli ürünler

herseyin fiyati ucuz mu
Kuponlanabilir tüm ürünlerde uygulanıyor %70, otomatik düşüyor fiyatlar. %65 gibi değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ancak %70 aldığım hesaplarda gündelik toplanan puanlar birer birer gelmeye başladı. Bunun sebebi 15 kadar hesabım olduğu için:kappa:değil de kuponlardan dolayıysa, uzun vadede %65 kuponu alıp puan farm'lamak daha mantıklı olabilir.

Yeni yılda kargo ve vergi çok yüksek çıkmaya başlamış galiba, yakın zamanda sipariş veren oldu mu?

Yeni yılda kargo ve vergi çok yüksek çıkmaya başlamış galiba, yakın zamanda sipariş veren oldu mu?
Bende tam tersi. Sürekli aldığım ürüne 500-497 ödemişim. Yeni yılda 2 adet aldım 337-337 ödedim.

Bende tam tersi. Sürekli aldığım ürüne 500-497 ödemişim. Yeni yılda 2 adet aldım 337-337 ödedim.
Ağ değiştirince biraz düştü gibi. İlk alışverişe kargo bedava kampanyasını uygulamıyordu, o yüzden vergi de fazla hesaplanınca toplam fiyat uçmuştu, başka ağa bağlanınca kargo bedava oldu yeniden. O zaman puan biriktirmeye devam. Bir de hesap açmaya izin verse artık, numara girerek bile açtırmıyor uzun süredir. Opera, chrome, edge, mobil tarayıcı... Hiçbiri işlemedi.

Ağ değiştirince biraz düştü gibi. İlk alışverişe kargo bedava kampanyasını uygulamıyordu, o yüzden vergi de fazla hesaplanınca toplam fiyat uçmuştu, başka ağa bağlanınca kargo bedava oldu yeniden. O zaman puan biriktirmeye devam. Bir de hesap açmaya izin verse artık, numara girerek bile açtırmıyor uzun süredir. Opera, chrome, edge, mobil tarayıcı... Hiçbiri işlemedi.
Neden açılmıyor ben sürekli açıyorum. Dün telefonumu kabul etmemişti kardeşimden açmıştım bugün yine benim noyu kabul etti. Opera Gx çoğunlukla telefon istemiyor bende direk ATLA çıkıyor iyi oluyor.

3-4 haftalık puan biriktirmeyle 265 TL'ye ilk otomatik mekanizmalı saatimi aldım.

Ekler

• Screenshot_2026-01-05-10-11-31-318_com.zzkko.webp
    Screenshot_2026-01-05-10-11-31-318_com.zzkko.webp
    142.6 KB · Hit: 78
  • Screenshot_2026-01-05-10-11-19-336_com.zzkko.webp
    Screenshot_2026-01-05-10-11-19-336_com.zzkko.webp
    126.1 KB · Hit: 79
Neden açılmıyor ben sürekli açıyorum. Dün telefonumu kabul etmemişti kardeşimden açmıştım bugün yine benim noyu kabul etti. Opera Gx çoğunlukla telefon istemiyor bende direk ATLA çıkıyor iyi oluyor.
knk sen şimdi bize bu konunun son iyiliğini yapıp alınabilir ürünleri atıyorsun :shy::shy:bizde yarını yokmuş gibi (yok) alıyoruz son alışveriş yoğunluğu gelmeden ne kadar alabilirsek kardır

Aynen seri listeler aksın bugün son siparişleri geçelim artık bundan sonra yok

Herkese günaydın,

Türkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ticaret bakanlığı nezdinde, ağırlıklı olarak Çin Halk Cumhuriyeti'nden ve genelde global bireysel ithalat faaliyetlerinde; son olarak günümüzde 30 EU olarak tespit olunarak uygulana gelen yurtdışı bireysel belli tutarlı alışverişlerde adı geçen vergi muafiyeti uygulaması resmen kaldırılmıştır. İlgili karar T.C Resmi Gazetesi'nde dün gece yarısı yayımlanmıştır. Bu itibarla kararın uygulamaya konacağı tarih 06.02.2026 olarak ilan edilmiştir.

Dolayısıyla arkadaşlarım, ilgili kararın yürürlüğe gireceği tarih olan 6 Şubat tarihinden önce yaptığınız ve yapacağınız havayoluyla gelen-gelecek olan alışverişleriz için bir sorun bulunmuyor, ilgili tarihe olabildiğince yakın siparişlerde bulunmamanız tedbiren sizler açısından daha yerinde bir karar olacaktır. Ayrıca, karayolu ile sipariş geçmemenizi önemle belirtmek isterim. Zira alınan kararlarda ticaret bakanlığı ve gümrük yetkililerinin baz alacağı tarih ilgili kargoların Türkiye gümrüklerine ulaşacağı tarih olacaktır. (Gümrüklere de bu yönde talimat geçildiğini bu sabah itibariyle teyit etmiş durumdayız..) Yani sipariş geçtiğiniz ve faturalandırılan tarihten ziyade gümrük yetkilileri, ülke gümrüğüne ulaşma tarihini baz alarak yeni uygulama prosedürlerini işletecekler...

Dikkatinizi önemle rica ederim,
Herkese iyi forumlar, iyi alışverişler..

P.s: İşletilecek bu karar ile beraberindeki süreçler ve sonuçları hakkında aklınıza takılan bir husus olursa bana özelden yazabilirsiniz, gün içerisinde müsait olduğum anlarda size mutlaka yanıt dönerim..

Geri