Shein indirimli ürünler

Ben işime yarayan çoğu ürünü bulabiliyorum ama maalesef skalası Aliexpress kadar geniş değil, nispeten niş ürünler bulunmuyor. Spesifik yedek parçalar bulunmuyor. Aliexpress yeni hesap açarken sürekli banlamaya başladı. Temuyu da daha önce hiç kullanmadığım için çekiniyorum açıkçası kod kupon kullandırtmıyor önceden indirdiğim için. Shein kurtarıcı oldu. Takılan hiçbir kargom olmadı.

Beyler Ugreen ve Essager markalarında %70lik kupon çalışmıyor sizde de öyle mi yoksa bir bende mi böyle ?

Beyler Ugreen ve Essager markalarında %70lik kupon çalışmıyor sizde de öyle mi yoksa bir bende mi böyle ?
Yeni hesaplarda geçmemeye başlamıştı en son. Ben geçen hafta ugreen ürününde kupon kullandım ama hesabı daha önce açmıştım, puan biriktiriyordum. Eskiden açılmış hesabınız varsa onlarla deneyin.

Son düzenleme:
Yeni hesaplarda geçmemeye başlamıştı en son. Ben geçen hafta ugreen ürününde kupon kullandım ama hesabı daha önce açmıştım, kupon biriktiriyordum. Eskiden açılmış hesabınız varsa onlarla deneyin.
Maalesef yok hocam kupon %65 gelmişti bir yeni hesap açıp %70 yapıp öyle deneyeceğim belki işe yarar.

Gizli sekmeden girip numarayı doğruladıktan sonra gelen %10 kuponu verdiği sayfada 3-5 kere yenileyince bana da verdi %70 ve diğer eski kuponları. Her gün de yenileniyor. Yılbaşına girmeden önce en az 4 hesaptan falan sipariş geçerim herhalde. Bunlar son zamanları gibi geliyor bana.
Ekran görüntüsü 2025-12-31 021311.webp

Spor veya gündelik kullanım için iş görür, hacmi geniş. Önemli özelliği BPA içermeyen, sıvıyla teması uygun materyal olması. Genelde plastik sulukların hepsinde BPA riski taşıyan bileşenler oluyor. Çeliklerde de tat, koku olabiliyor vesaire.

Gizli sekmeden girip numarayı doğruladıktan sonra gelen %10 kuponu verdiği sayfada 3-5 kere yenileyince bana da verdi %70 ve diğer eski kuponları. Her gün de yenileniyor. Yılbaşına girmeden önce en az 4 hesaptan falan sipariş geçerim herhalde. Bunlar son zamanları gibi geliyor bana.
Alıntıyı görüntüle
herseyin fiyati ucuz mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,608
Üyeler
187,071
Son üye
husamb
Geri