https://tr.shein.com/Projector-Requ...BusinessFrom=0-1_162131856|0-2&pageListType=4 700tlye geliyor bu geçer mi ki gümrükten
nasıl yani hocam yüzde 70 lik kuponlar da hala aktif miYenile sürekli gizli sekmede
nasıl yani hocam yüzde 70 lik kuponlar da hala aktif mi
takılmaz yaŞarj aleti gelmedi , ugreen kablosuyla sipariş vermiştim teslimat son tarih 2 gün kaldı ama kargo teslim almadı, sanırım gümrüğe takıldı
aynen öyle hocam. ama indirimde 120w'lık vardı galiba. E o zaman şarj aletleri serbest. Bir yerde sanki yasaklandı diye okumuştum.hocam ben daha yeni siperişini verdim ugreen şarj aletini 45 wattlığı demiyor musunuz ?
Gelmedi en son 15 Aralık'ta Türkiye'ye girmiş son güncelleme o ondan sonrası yoktakılmaz ya
Shein müşteri hizmetlerine yazsana neden kargom bu kadar gecikti diye.Gelmedi en son 15 Aralık'ta Türkiye'ye girmiş son güncelleme o ondan sonrası yok
hocam kaç kere denedim 65 veriyor hepsine de vpn falan kullanıyor musunuz acaba?Alıntıyı görüntüle
aktif gizli sekmeden aç kapa yaparak düşüyor şimdi denedim geliyor
yandex dns kullanıyorum sadece vpn yokhocam kaç kere denedim 65 veriyor hepsine de vpn falan kullanıyor musunuz acaba?
Yazdım son günü bekleyin dedi yarın bitiyor yine yazacağımShein müşteri hizmetlerine yazsana neden kargom bu kadar gecikti diye.