valla öyle kendin deneyipde görebilirsinİade para vericeksem daha da sıkıntı şimdi benim aldığım bir kaç üründe vardı![]()
valla öyle kendin deneyipde görebilirsinİade para vericeksem daha da sıkıntı şimdi benim aldığım bir kaç üründe vardı![]()
shein iade için ücret talep etmesi garip insan bi adaşını temuyu örnek alırvalla öyle kendin deneyipde görebilirsinbenim arkadaş ürün aldı yanlış almış ürün 200 tl geri gönderim 500 tl
![]()
o yüzden hızlı gönderiyolar iade yada iptal edemesinler diyeshein iade için ücret talep etmesi garip insan bi adaşını temuyu örnek alır![]()
Gümrükte kalırsa bunlar malı geri de çekmez şimdi uğraştırıro yüzden hızlı gönderiyolar iade yada iptal edemesinler diye![]()
![]()
Bilmem. Sarı sitede 1 kişi satıyordu ya da bilgisayarmodifiyesi adlı sitede büyükleri var. Kazıklanmak istersen bir göz at.Hocam bunların fiyatı ne tr de almak istesek
valla o kadar bilmiyorum ama riske değmezGümrükte kalırsa bunlar malı geri de çekmez şimdi uğraştırır
678,24TLgamesir x5 lite indirimli olarak sizde ne fiyata düşüyor
Bende 878 oldu başka bir yöntem mı var ilk kez sipariş veriyorum bu siteden678,24TL
145 sayfada kupon alma olayı var %60 kupon varsa kargo garantisi kapat ve puanları uygulaBende 878 oldu başka bir yöntem mı var ilk kez sipariş veriyorum bu siteden
easysmx m05 x5 lite'dan daha iyi değil mi? anladığım kadarıyla m05'te titreşim var x5 liteda ise yok. ekstradan m05te bluetooth da var x5 liteda yok145 sayfada kupon alma olayı var %60 kupon varsa kargo garantisi kapat ve puanları uygula
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com