🔥İndirim Asus V16 i5-210H & RTX 5060 laptop - 43.174 TL!

burada bu giriş seviyesi bir cihazı legion ile karşılaştırmak saçma.
5050'li cihazı tercih edebilirsin hocam sen o zaman, zorla kimse kimseye bir şey aldırmıyor bu postta
Alacakların ne aldığının az çok farkında olması için söyledim zaten. Yoksa fiyatına göre idare eder. İlla legion ile kıyaslamaya da gerek yok 115W lık herhangi bir 5050 daha güçlü.

Alacakların ne aldığının az çok farkında olması için söyledim zaten. Yoksa fiyatına göre idare eder. İlla legion ile kıyaslamaya da gerek yok 115W lık herhangi bir 5050 daha güçlü.
5050 LOQ daha guclu degildir tahminimce

biraz agresif çıktım kusuruma bakmayın fakat ama fırsatlardaki konuları baltalamaya çalışan çok insan var

75 w li 5060 almak yerine 4060 140w almak lazim.45 ntcs ile kor olma garantili..Kaldimi artik bu ekranlar Bu fiyat icin alan arkadasin kendine saygisi yoktur.Alanlarda bilmediginden 5060 yazisina kanip almistir net yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5050'li cihazı tercih edebilirsin hocam sen o zaman, zorla kimse kimseye bir şey aldırmıyor bu postta
Ya aga zorla aldirmiyorda birazda bilincli olmak lazim.inceleme yok core 5 islemci isinma vs sorun olacaktir sogutma yeterli degilse.Ekran kartini saymiyorum bile kac fps alcani dusunuyosun herkes super mario oynamiyo sonucta.45 ntcs ekranda ayri bi dava 42k para verip gozlerin kanaya kanaya oynamayi kimse bana makul gosteremez.Fiyat boyle bi cőp olmaliki bu cöp urune degsin...33 lerde nolcakki der alirsin 40k larda taksitle 50k lik duzgun cihaz kovalarsin.
Ayrica oled deneyiminiz varsa asil olanin ekran kalitesi oldugunu anlarsiniz.kartta extreme modu da acsan ekran berbat ise sen sadece kendini kandirirsin en yuksek ayarda aciyo diye :)

Son düzenleme:
Geri