❌İndirim Bitti! Windows 10-11 Pro Lisans Key - Office 2024 12.50 TL

Rafarejma

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
31
En Az 3 Tane Al Gibi Sınırlar Yok Yetkili Satıcı Fiyat Beleşşş Buyurun Alın Başka Ürünlerde Var Ucuza Bi Göz Atın Mağazaya

Linke Tıkladıktan Sonra Tüm Ürünler Kısmına Gidiniz

bu lisansları nereden buluyorlar orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır

bende 25 tl görünüyor

Aldım bakalım gelecek mi

office uygulamalarında onların e postayı kullanmadan yapamıyo muyuz

bende 25 tl görünüyor
İndirim Bitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum

Bendede birde bu etkinlestirmek ne gibi onemli artilari eksileri nedir bilmedigimden soruyorum
İndirim bitti

bu lisansları nereden buluyorlar orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır
Orjinal Eskiden Şirketlere Dağtılan Köşede Kalmış Keyleri Topluyorlar

hayır kendileri hesap ve şifre veriyor, önermem. Admin drive dosyalarına erişebilir sıkıntılı biraz.

normal sattığı office 365 pro'da sorular kısmında kendileri yazmış. retail dediği windows 11 keyi için sanırım
Teknolojiyle aranızdaki farkı kapatın! Microsoft'un geliştirdiği en son ofis yazılımı olan Office 2024 ile tanışın. Klasik ofis deneyimini modern yapay zeka destekli özellikler ve yenilenmiş arayüz ile birleştiren bu sürüm, tek seferlik satın alımla ömür boyu kullanım imkanı sunar.

Bu ürün dijital lisans anahtarı (key) formatındadır. Siparişinizden kısa bir süre sonra 25 haneli ürün anahtarınız kayıtlı e-posta adresinize veya mağaza mesaj kutunuza iletilir. Fiziksel kutu/medya gönderimi yapılmaz.

ben mi yanlış anladım aga

Teknolojiyle aranızdaki farkı kapatın! Microsoft'un geliştirdiği en son ofis yazılımı olan Office 2024 ile tanışın. Klasik ofis deneyimini modern yapay zeka destekli özellikler ve yenilenmiş arayüz ile birleştiren bu sürüm, tek seferlik satın alımla ömür boyu kullanım imkanı sunar.

Bu ürün dijital lisans anahtarı (key) formatındadır. Siparişinizden kısa bir süre sonra 25 haneli ürün anahtarınız kayıtlı e-posta adresinize veya mağaza mesaj kutunuza iletilir. Fiziksel kutu/medya gönderimi yapılmaz.

ben mi yanlış anladım aga
Ben ofice 365 için konuşuyorum, ofice 2024 ile hiçbir alakası yok o attığın ömür boyu doğru ama tek cihaz.

Geri